Προστατευτικό Μασελάκι Makura Lithos...
Προστατευτικό Μασελάκι Makura Lithos...
Προστατευτικό Μασελάκι Makura Lithos Μπλε SR

Προστατευτικό Μασελάκι Makura Lithos Μπλε SR

6017514141
Προϊόν σε απόθεμα
24,90 €
Προστατευτικό μασελάκι δοντιών επιπέδου προστασίας 2 (Impact Performace Level 2) χωρίς άναγκη προσαρμογής, κατάλληλο για χρήστες με σιδεράκια
  • Είδος Μασελάκι
  • Μέγεθος SR
  • Υλικό Σιλικόνη Ιατρικού Τύπου
  • Χώρα Προέλευσης ΤΑΙΒΑΝ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Το προστατευτικό LITHOS™ είναι το μοναδικό μασελάκι της εταιρίας που είναι κατάλληλο για χρήστες που φοράνε σιδεράκια. Έχει πιστοποίηση Impact Performance level 2 (την ανώτερη δυνατή σε τέτοιου τύπου), ενώ διαθέτει τεχνολογίες όπως SHOKBLOKER™, ORTHO CHANNEL, AIRTHRU και SLIPSAFE.

Προστατευτικό Μασελάκι Makura Lithos Μπλε SR

LITHOS™

Το LITHOS™ είναι κατασκευασμένο από σκληρό σώμα τεχνολογίας SHOKBLOKER™ για προστασία από μπροστινά ή πλάγια χτυπήματα. Δεν χρειάζεται να το ζεστάνετε για να πάρει τη φόρμα των δοντιών σας ενώ με την τεχνολογία ORTHO CHANNEL είναι ιδανικό για χρήση από αθλητές με μόνιμα σιδεράκια. Τέλος διαθέτει AIRTHRU κανάλι, βελτιώνοντας την αναπνοή όταν τα σαγόνια είναι κλειστά, και SLIPSAFE ώστε το μασελάκι να μην γλιστράει καθόλου. 

ORTHO CHANNEL

SLIPSAFE Pads

AIRTHRU Channel

SHOCKBLOCKER Outer

DESIGNED FOR BRACES

CE Certified

UKCA Certified

Η MAKURA SPORT™ ειδικεύεται στον σχεδιασμό και παραγωγή υψηλής ποιότητας, με ανταγωνιστική τιμή προστατευτικών μασέλας για αθλητές σε όλο τον κόσμο. Όλα τα μασελάκια διαθέτουν πιστοποίηση CE, και πρόπσθετη πιστοποίηση από την SATRA.

Η MAKURA SPORT™ ξεκίνησε ως εταιρία παραγωγής γενικού προστατευτικού εξοπλισμού για αθλητές. Γρήγορα όμως ειδικεύτηκε στην παραγωγή προστατευτικών μασελών, αναπτύσσοντας πολλές τεχνολογίες όπως τις SHOKBLOKER™, GELFORM™, FLEXICORE™ και BOIL & BITE

Προδιαγραφές προϊόντος Προστατευτικό Μασελάκι Makura Lithos Μπλε SR

Υλικό
Σιλικόνη Ιατρικού Τύπου
Είδος
Μασελάκι
Μέγεθος
SR
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.