• Νέο
Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium
Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium
Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium
Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium

Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium

48978
Προϊόν σε απόθεμα
16,00 €
Σε προστατευτικά μισόγαντα, επιαγκωνίδες, επιγονατίδες!
  • Είδος SET (Μισόγαντα - Επιαγκωνίδες - Επιγονατίδες)
  • Μέγεθος M
  • Υλικό n/a
  • Χρώμα Ροζ
  • Βάρος (gr) n/a
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το προστατευτικό σετ της AMILA προσφέρει μια ολοκληρωμένη προστασία στο παιδί κατά την εξερεύνηση των σπορ όπως το skateboard, το inline skating, την ποδηλασία και γενικώς τα «riding» sports.

Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Σετ Προστατευτικά Γκρι/Ροζ Medium

Υλικό
n/a
Χρώμα
Ροζ
Είδος
SET (Μισόγαντα - Επιαγκωνίδες - Επιγονατίδες)
Βάρος (gr)
n/a
Μέγεθος
M
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.