• Νέο
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus
Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus

Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus

96907
Προϊόν σε απόθεμα
16,00 €
Πετσέτα Γυμναστηρίου, με μαγνήτη για να στέκεται σε Rack κλπ, στερεώνεται σε πάγκους και πρέσσες γυμναστικής με θήκη με φερμουάρ για αξεσουάρ.
  • Είδος Πετσέτα
  • Υλικό Super Soft Βαμβάκι 550gsm
  • Διαστάσεις (cm) 118x43
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 118x43
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η πετσέτα AMILA Lewot Plus θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ στο γυμναστήριο. Ιδιαίτερα μαλακή και έξτρα απορροφητική θα σε κρατήσει στεγνό/η στην προπόνηση σου. Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για πάγκους και πρέσες, θήκη με φερμουάρ YKK® και αποσπώμενο μαγνήτη για να είναι εκεί όποτε εσύ τον θες.

Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus

Υψηλής Ποιότητας Υλικά

Όταν πιάσεις στα χέρια σου την πετσέτα Lewot Plus, θα καταλάβεις ότι έκανες την σωστή επιλογή. Κατασκευασμένη από Twisted Super Soft Cotton 550gsm, ένα ειδικό υλικό που είναι φιλικό προς το δέρμα και πολύ “Fluffy”. Το γεγονός ότι είναι Twisted το κάνει αρκετά ανθεκτικό ως προς τα πλυσίματα σε αντίθεση με τις Un-Twisted πετσέτες που μετά από 20-30 πλυσίματα ξεκινάει η φθορά.

Ιδανική για Πάγκους και Μηχανήματα Γυμναστήριου

Έχεις βαρεθεί να μην κάθεται καλά η πετσέτα όταν κάθεσαι στον πάγκο, να πέφτει συχνά και να χρειάζεται να την μαζέψεις και να την τοποθετήσεις ξανά; Αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν με την Lewot Plus καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για πάγκους και όργανα γυμναστηρίου, διαθέτοντας ειδική θέση που τοποθετείται στο προσκέφαλο του πάγκου και μένει σταθερή. Έτσι μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου και στην προπόνηση σου!

Φυλάει τα Προσωπικά σου Αντικείμενα!

Πόσες φορές είχες το κινητό στην τσέπη σου και έπεσε κατά την διάρκεια της προπόνησης αλλά δεν θέλεις να το αφήσεις και στα ντουλαπάκια των αποδυτηρίων; Η πετσέτα Lewot Plus θα φυλάει για σένα τα προσωπικά σου αντικείμενα (κλειδιά, κινητό), καθώς διαθέτει θήκη (με εσωτερικά χωρίσματα) με φερμουάρ YKK®. Έτσι θα μπορείς να τα έχεις κοντά σου χωρίς να σε ενοχλούν ή να φοβάσαι μην πέσουν!

Αποσπώμενος Μαγνήτης

Είσαι στο Κλωβό δύναμης και δεν ξέρεις που να βάλεις την πετσέτα μέχρι να τελειώσεις τις επαναλήψεις σου; Χρησιμοποίησε τον μαγνήτη και κρέμασε την στο Rack! Ο μαγνήτης είναι αρκετά ισχυρός για να αντέξει βάρος έως 1Kg (μαζί με την πετσέτα). Όταν έρθει η στιγμή να την βάλεις στο πλυντήριο μην φοβηθείς, καθώς μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα τον μαγνήτη και να τον ξαναβάλεις μετά χάρις το ειδικό κουμπί που έχει. Χάρις τον αποσπώμενο μαγνήτη η AMILA Lewot Plus είναι κατάλληλη ακόμα και για άτομα που έχουν βηματοδότη.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Πετσέτα Γυμναστηρίου AMILA Lewot Plus

Υλικό
Super Soft Βαμβάκι 550gsm
Διαστάσεις (cm)
118x43
Είδος
Πετσέτα
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.