• Νέο
Μπάλα AMILA Medicine Ball HQ Rubber 6Kg
Μπάλα AMILA Medicine Ball HQ Rubber 6Kg
Μπάλα AMILA Medicine Ball HQ Rubber 6Kg
Drag image to spin
360

Μπάλα AMILA Medicine Ball HQ Rubber 6Kg

90709
Προϊόν σε απόθεμα
59,50 €
Μπάλα Medicine Ball υψηλής ποιότητας, με επένδυση πρωτογενές λάστιχο
  • Υλικό Φυσικό Λάστιχο
  • Βάρος (Kg) 6
  • Ενώσεις Κολλητές
  • Διάμετρος (cm) 25,5
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η AMILA Medicine Ball Original Rubber από φυσικό λάστιχο αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αύξηση δύναμης, αντοχής και βελτίωση ισορροπίας.

Μπάλα AMILA Medicine Ball HQ Rubber 6Kg

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μπάλα AMILA Medicine Ball HQ Rubber 6Kg

Υλικό
Φυσικό Λάστιχο
Ενώσεις
Κολλητές
Διάμετρος (cm)
25,5
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
6

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.