Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand...
Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand Ultimate

Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand Ultimate

88198
Προϊόν σε απόθεμα
42,50 €
Λάστιχο αντίστασης LoopBand από την AMILA®
  • Χρώμα Μαύρο
  • Είδος Loop band
  • Σκληρότητα Πολύ Σκληρό+
  • Αντίσταση 200% (Kg) 52,00
  • Υλικό 100% Φυσικό latex
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 104x5,20
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Τα λάστιχα AMILA LoopBand είναι συνολικού μήκους 208 εκατοστών (104x2 λόγω λούπας) για να μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα πλήθος ασκήσεων. Το πάχος του λάστιχου από το πιο εύκολο επίπεδο στο πιο δύσκολο παραμένει το ίδιο, ενώ όσο ανεβαίνουν τα επίπεδο αλλάζει το πλάτος. Εύκολο στην μεταφορά για να το έχετε παντού μαζί σας, ακόμα και για outdoor workouts!

Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand Ultimate

Μία εναλλακτική λύση στα βάρη και τα μηχανήματα βαρών

Τα λάστιχα AMILA LoopBand θα γίνουν αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ γυμναστικής λόγω της μεγάλης ποικιλίας χρήσης τους. Από ανθρώπους του Fitness μέχρι αθλητές, τα AMILA LoopBand χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε προπόνηση και φυσικοθεραπεία. Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα χρηστών, τόσο από αρχάριους για stretching, ενδυνάμωση αλλά και υποβοήθηση σε έλξεις όσο και για πιο προχωρημένους για Power Lifting, Άρσεις θανάτου, Βυθίσεις, καθίσματα κ.α. Όσο προχωράτε επίπεδο μπορείτε είτε να δυσκολέψετε τις ασκήσεις είτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο λάστιχου.

AMILA LoopBand

Χρησιμοποιείστε τα για αντίβαρα σε μονόζυγα να σας βοηθήσουν σε έλξεις ή σαν επιπλέον δυσκολία σε καθίσματα με μπάρα (ή χωρίς) , είτε σε διάφορα άλλα μηχανήματα όπως το AMILA GluteMaster Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Επίσης είναι ιδανικά για ασκήσεις αποκατάστασης αλλά και διεύρυνσης του εύρους κίνησης. Εύκολο στην μεταφορά μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και έξω. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας αγοράζοντας ένα λάστιχο αντίστασης.

Υψηλή ποιότητα και αντοχή

Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

Τα AMILA LoopBand είναι διαθέσιμα σε 6 αντιστάσεις και η αντίσταση τους διαφοροποιείται από το πλάτος τους.
Το Μαύρο - Ultimate, έχει αντίσταση 52Kgr.

100% φυσικό Latex

Το 100% φυσικό Latex έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση και γραμμικότητα στην αντίσταση

Μέγιστη αντίσταση (200% επιμήκυνση)

Το Ultimate λάστιχo (Μαύρο), έχει αντίσταση 52Kgr.

Μήκος 104cm

To ελάχιστο μήκος των λάστιχων είναι 104cm και το πλάτος 0,63cm.

6 επίπεδα αντίστασης για να επιλέξετε

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Λάστιχο Αντίστασης AMILA LoopBand Ultimate

Υλικό
100% Φυσικό latex
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις (cm)
104x5,20
Είδος
Loop band
Σκληρότητα
Πολύ Σκληρό+
Αντίσταση 200% (Kg)
52,00
Πάχος Λάστιχου (mm)
4,5
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.