AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber...
AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber...
AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber...
AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber Base 6Kg

AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber Base 6Kg

44521
Προϊόν σε απόθεμα
20,40 €
AMILA Kettlebell εμαγιέ με λαστιχένια επένδυση στην βάση
  • Σειρά Cast Iron Rubber Base
  • Βάρος (Κg) 6
  • Χρώμα Μαύρο
  • Λαβή Εμαγιέ
  • Εξωτερικό Υλικό Ειδική λαστιχένια βάση για προστασία του πατώματος
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η AMILA έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές Kettlebell για να μπορείτε να βρείτε τον τύπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η σειρά AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber Base σχεδιασμένη Industrial look,  με λάστιχο στην βάση θα δώσει αντίστοιχο στυλ στον χώρο σας.

AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber Base 6Kg

Industrial Design - Μεγάλες Λαβές

Η σειρά Cast Iron Rubber Base είναι μια Industrial εκδοχή Kettlebell φτιαγμένη από μαντέμι, το οποίο έχει επεξεργαστεί και ψηθεί σε ειδικούς φούρνους ενώ στο τέλος έχει περαστεί με ειδικό βερνίκι για προστασία και γυαλάδα

Η σειρά διαθέτει αρκετά μεγάλες λαβές για άνετο πιάσιμο, ενώ λόγω της υφής του Kettlebell οι λαβές είναι αρκετά αντιολισθητικές για να μην σας γλιστράει καθ’ όλη την διάρκεια της άσκησης.

  • Ενισχύστε την δύναμη, την αντοχή και τον συντονισμό σας
  • Βελτιώστε το καρδιοαναπνευστικό σας
  • Γυμνάστε όλο το σώμα, κάψτε θερμίδες
  • Ενεργοποιήστε τον κορμό και τους σταθεροποιητικούς μύες σας
  • Βελτιώστε την κίνηση, την ευελιξία και την ταχύτητα σας

Λάστιχο στην Βάση

 Στην βάση θα βρείτε βιδωμένη επένδυση λάστιχου για την προστασία τόσο του πατώματος σας όσο και του εξοπλισμού σας

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές της σειράς AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber Base πατώντας εδώ

Το Kettlebell στην Αρχαιότητα

Αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι τα βάρη τύπου Kettlebell  ή «Δράμι», όπως είναι η ελληνική ονομασία, χρησιμοποιόντουσαν από τους αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες, η λέξη «Kettlebell» εμφανίστηκε σε ένα Ρωσικό λεξικό περί της αρχής του 17ου αιώνα μ.Χ. Από το 1948 το Kettlebell έχει μπει για τα καλά στην ζωή των Ρώσων και γίνεται εθνικό σπορ της Ρωσίας.

Η δημοφιλία αυτού του περίεργου οπτικά βάρους σαν αξεσουάρ γυμναστικής διαδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορεί να γυμνάσει πολλές μυϊκές ομάδες, να παρέχει μια συνολική προπόνηση σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ασκησιολόγιο είναι πραγματικά μεγάλο.

*Φωτογραφία από το αρχαιολογικό μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία από ένα βάρος τύπου Kettlebell.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος AMILA Kettlebell Cast Iron Rubber Base 6Kg

Χρώμα
Μαύρο
Λαβή
Εμαγιέ
Εξωτερικό Υλικό
Ειδική λαστιχένια βάση για προστασία του πατώματος
Υλικό Γέμισης
n/a
Σειρά
Cast Iron Rubber Base
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Κg)
6

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.