• Νέο
AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm...
AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm...
AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm...
AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm Μαύρο/Λάιμ

AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm Μαύρο/Λάιμ

96828
Προϊόν σε απόθεμα
9,90 €
Σπάστε τα trigger points αποτελεσματικά!
  • Υλικό EVA - Σωλήνας ABS
  • Μέγεθος (cm) 33
  • Τραχύτητα Επιφάνειας Μεσαίο
  • Χρώμα Μαύρο/Λάιμ
  • Βάρος (gr) 700
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο Κύλινδρος Ισορροπίας από την AMILA είναι φτιαγμένος απο υψηλής πυκνότητας EVA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αποκατάσταση ή να ενταχθεί σε ασκήσεις Pilates ή Yoga. Είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και τη συχνή χρήση σε ένα γυμναστήριο. Είναι ιδανικός για stretching, ενδυνάμωση του κορμού, ισορροπία και είναι κατάλληλος και για massage.

AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm Μαύρο/Λάιμ

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος AMILA Foam Roller Arrow Φ14x33cm Μαύρο/Λάιμ

Υλικό
EVA - Σωλήνας ABS
Χρώμα
Μαύρο/Λάιμ
Βάρος (gr)
700
Διάμετρος (cm)
14
Μέγεθος (cm)
33
Τραχύτητα Επιφάνειας
Μεσαίο
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Επιφάνεια - Σκληρότητα
Μεσαίο

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.