Δίσκος AMILA Rubber Cover A 28mm 2,5Kg
Δίσκος AMILA Rubber Cover A 28mm 2,5Kg

Δίσκος AMILA Rubber Cover A 28mm 2,5Kg

44472
Προϊόν σε απόθεμα
9,50 €
Κορυφαίας ποιότητας δίσκοι με επένδυση λάστιχου από την AMILA για μπάρες και αλτήρες διαμέτρου 28mm
  • Διάμετρος Δαχτυλιδιού (mm) 28
  • Σειρά Rubber Cover A 28
  • Βάρος (Kg) 2,50
  • Χρώμα Μαύρο
  • Επικάλυψη 70% Φυσικό λαστιχο
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η σειρά δίσκων AMILA Rubber Cover A 28mm, αποτελεί την TOP επιλογή δισκών για μπάρες και αλτήρες διαμέτρου 28mm. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τα κορυφαία διαθέσιμα. Το λάστιχο που έχει χρησιμοποιηθεί είναι 70% πρωτογενές αυξάνοντας την αντοχή του δίσκου και μειώνοντας δραστικά τις δυσάρεστες οσμές, ενώ η επεξεργασία αυτού του ειδικού ελαστικού προσδίδει μια εξαιρετική εμφάνιση και σαγρέ υφή. Τέλος σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα αντίστοιχα προϊόντα η συγκεκριμένη σειρά δίσκων από την AMILA περιλαμβάνει και δαχτυλίδι από ABS (ιδαίτερα ανθεκτικό πλαστικό που το συναντάμε και στα foam roller της AMILA), κάνοντας την εναλλαγή δισκών να μοιάζει παιχνιδάκι.

Δίσκος AMILA Rubber Cover A 28mm 2,5Kg

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Δίσκος AMILA Rubber Cover A 28mm 2,5Kg

Χρώμα
Μαύρο
Επικάλυψη
70% Φυσικό λαστιχο
Διάμετρος Δαχτυλιδιού (mm)
28
Υλικό Δίσκου
Μαντέμι
Υλικό Δαχτυλιδιού
ABS
Διάμετρος Δίσκου (cm)
n/a
Σειρά
Rubber Cover A 28
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
2,50

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.