Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο
Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο
Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο
Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο
Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο

Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο

48195
Προϊόν σε απόθεμα
34,90 €
Βελτιώστε ισορροπία και ευστάθεια με το AMILA Balance Pad
  • Διαστάσεις (cm) 40x50x6
  • Επίπεδο Υψους (cm) 6
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Κg) n/a
  • Υλικό Foam
  • Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 40x50x6
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Εισάγετε έναν αποσταθεροποιητή στην προπόνηση σας, όπως το AMILA Balance Pad, για μια πιο διασκεδαστική πρόκληση ή για την αποκατάσταση σας μετά από ένα τραυματισμό. Το AMILA Balance Pad, ενεργοποιεί τον κορμό και βοηθάει στην προπόνηση της σταθερότητάς σας. Χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο αξεσουάρ στην άσκησή σας, ενεργοποιείτε τους σταθεροποιητικούς μύες, καθώς το σώμα προσπαθεί να ισορροπήσει. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνετε την ισορροπία σας, τη στάση του σώματός σας, ενώ ενδυναμώνετε πόδια, αστραγάλους και γόνατα.

Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μαξιλάρι Ισορροπίας Balance Pad Μαύρο

Υλικό
Foam
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις (cm)
40x50x6
Βάρος (gr)
460
Επίπεδο Υψους (cm)
6
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Κg)
n/a

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.