• Νέο
Κλωβός Δύναμης AMILA Alpha Power Rack
Κλωβός Δύναμης AMILA Alpha Power Rack
Κλωβός Δύναμης AMILA Alpha Power Rack

Κλωβός Δύναμης AMILA Alpha Power Rack

43963
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
479,90 €
  • Διαστάσεις (cm) 214x118,9x133,7
  • Πάχος Σωλήνα (mm) 2
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
  • Βάρος (Kg) 77,5
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 214x118,9x133,7
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Λαβές Μονόζυγου Οι διαιρούμενες λαβές του μονόζυγου που διαθέτει σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτές ακριβώς που χρειάζεστε για την προπόνησή σας.

Κλωβός Δύναμης AMILA Alpha Power Rack

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Κλωβός Δύναμης AMILA Alpha Power Rack

Διαστάσεις (cm)
214x118,9x133,7
Πάχος Σωλήνα (mm)
2
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
77,5

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.