• Νέο
Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro
Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro
Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro
Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro
Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro

Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro

96905
Προϊόν σε απόθεμα
22,90 €
Ειδικά σχεδιασμένη πετσέτα για μηχανήματα Reformer μαζί με ωμοστάτες και τσάντα μεταφοράς
  • Είδος Πετσέτα
  • Υλικό Fancy 300gsm
  • Διαστάσεις (cm) 58x70 + 22x26
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 58x70 + 22x26
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Η AMILA Reformer Pro Towel είναι η εξέλιξη της πρώτης πετσέτας Reformer που δημιουργήσαμε, βελτιωμένη σε όλα τα σημεία, με πρόσθετα πετσετάκια για τους ωμοστάτες και με τσαντάκι μεταφοράς.

Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro

Απαλότητα και Προστασία

Κατασκευασμένη ύφασμα Fancy 300gsm, προσφέρει μια υπέροχη απαλή αίσθηση, αλλά και προστασία από την άμεση επαφή από το μηχάνημα. Χάρις στη σύνθεσή της, όχι μόνο απορροφά τον ιδρώτα αρκετά γρήγορα, αλλά στεγνώνει ταχύτατα. Με τα έξτρα 2 πετσετάκια για τους ωμοστάστες προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία. Τα συγκεκριμένα πετσετάκια διαθέτουν λάστιχο στη βάση με αποτέλεσμα να μένουν στη θέση τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ασφάλεια κατά την Άσκηση:

Στο πίσω μέρος της πετσέτας έχουν προστεθεί διάφανα τρίγωνα σιλικόνης, τα οποία δε θα αφήσουν την πετσέτα να φύγει από τη θέση της κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, προσδίδοντας σιγουριά και ασφάλεια κατά την άσκηση.

Τσαντάκι Μεταφοράς:

Η πετσέτα AMILA Reformer Pro δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα τσαντάκι μεταφοράς εφάμιλλο της ποιότητας της. Έτσι, συνοδεύεται από τσαντάκι φτιαγμένο από το ύφασμα της πετσέτας. Το τσαντάκι διαθέτει φερμουάρ YKK® για να μπορεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Πετσέτα AMILA Reformer Towel Pro

Υλικό
Fancy 300gsm
Διαστάσεις (cm)
58x70 + 22x26
Είδος
Πετσέτα
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.