• Νέο
Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA
Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA
Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA
Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA

Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA

96629
Προϊόν σε απόθεμα
13,90 €
Ιμάντας έλξης τρικεφάλων, η εναλλακτική του απλού σχοινιού
  • Είδος Εξάρτημα Έλξεως
  • Μύες Εκγύμνασης Πλάτη / Τρικέφαλα / Δικέφαλα
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο ιμάντας τρικεφάλων από την AMILA θα γίνει ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ τροχαλιών. Βαριάς κατασκευής, για να αντέχει έλξεις και πιέσεις πολλών κιλών.

Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Ιμάντας Τρικεφάλων Πολλαπλών Λαβών AMILA

Είδος
Εξάρτημα Έλξεως
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Μύες Εκγύμνασης
Πλάτη / Τρικέφαλα / Δικέφαλα

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.