Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat
Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat
Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat
Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat

Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat

81777
Προϊόν σε απόθεμα
21,10 €
Ιδανικό στρώμα γυμναστικής για κάθε τύπο προπόνησης
  • Υλικό TPE κάτω, Rubber επάνω
  • Χρώμα Mαύρο/Lime
  • Διαστάσεις (cm) 150x61
  • Πάχος (mm) 6
  • Βάρος (gr) 1830
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 150x61
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το AMILA Performance Mat είναι ιδανικό για ασκήσεις στο έδαφος. Ένα εντυπωσιακό στρώμα από την AMILA φτιαγμένο για υψηλές επιδόσεις, όπως υποδεικνύει και το όνομα του, με ένα Grip που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Σίγουρα κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στρώματα.

Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat

Το AMILA Performance Mat είναι ιδανικό για ασκήσεις στο έδαφος

Ένα εντυπωσιακό στρώμα από την AMILA φτιαγμένο για υψηλές επιδόσεις, όπως υποδεικνύει και το όνομα του, με ένα Grip που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Σίγουρα κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στρώματα.

Το στρώμα αποτελείται από 2 υλικά

Το κάτω μέρος του στρώματος είναι κατασκευασμένο από TPE για αντιολισθητικότητα και προστασία. Το επάνω μέρος του στρώματος είναι κατασκευασμένο από λάστιχο, δίνοντας του μέγιστη πρόσφυση και αντοχή.

Μεγάλης αντοχής TPE + Rubber

Η μια όψη του στρώματος είναι από TPE, ένα υλικό απόλυτα ασφαλές και οικολογικό, που προσφέρει πολύ καλό Grip. Η άλλη όψη είναι από φυσικό λάστιχο, το οποίο προσφέρει το κορυφαίο Grip που μπορείτε να βρείτε σε στρώμα

6mm Thickness

Τα 6 χιλιοστά πάχος σας προσφέρουν πολλή προστασία με ταυτόχρονη μείωση στην πίεση και τον πόνο στα γόνατα. Θεωρείται πιο άνετο από το αντίστοιχο στρώμα πάχους 4ων χιλιοστών, θυσιάζοντας όμως την στενή επαφή με το έδαφος, με τη συνακόλουθη πιθανή πρόκληση ελαφράς δυσκολίας στην ισορροπία σε ορισμένες ασκήσεις γυμναστικής.

Ιδανικές Διαστάσεις

Οι διαστάσεις στρώματος 150x61 εκατοστά θα εξυπηρετήσουν τους περισσότερους σωματότυπους, ανεξαρτήτως φύλου ή επιπέδου. Το κορδόνι σας βοηθά στο να μεταφέρετε εύκολα το στρώμα σας και να το έχετε πάντα μαζί σας (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία).

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Στρώμα Γυμναστικής AMILA Performance Mat

Υλικό
TPE κάτω, Rubber επάνω
Χρώμα
Mαύρο/Lime
Διαστάσεις (cm)
150x61
Βάρος (gr)
1830
Πάχος (mm)
6
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.