Στρώμα Yoga 6mm Ροζ
Στρώμα Yoga 6mm Ροζ
Στρώμα Yoga 6mm Ροζ
Στρώμα Yoga 6mm Ροζ
Στρώμα Yoga 6mm Ροζ
Στρώμα Yoga 6mm Ροζ

Στρώμα Yoga 6mm Ροζ

81706
Προϊόν σε απόθεμα
11,80 €
Κατάλληλο για γιόγκα και πιλάτες, με πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής
  • Υλικό PVC
  • Χρώμα Ροζ
  • Διαστάσεις (cm) 173x61
  • Πάχος (mm) 6
  • Βάρος (gr) 1100/m²
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 173x61
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Το στρώμα AMILA fit  απομακρύνει την αίσθηση της πίεσης που προκαλεί το πάτωμα στον αθλούμενο. Χαρακτηρίζεται από συμπαγή και μαλακή επιφάνεια, με σκοπό την απορρόφηση των κραδασμών και αποτέλεσμα τη βέλτιστη εκτέλεση των ασκήσεων Yoga και Pilates.

Στρώμα Yoga 6mm Ροζ

Η επιφάνεια του στρώματος AMILA fit είναι αντιολισθητική

Η επιφάνεια του στρώματος AMILA fit είναι αντιολισθητική, σε σύγκριση με τα συμβατικά PVC στρώματα και φιλική στην επαφή με το δέρμα. Μπορείτε να πλένετε κανονικά το στρώμα σας με χλιαρό νερό και σαπούνι καθώς η επιφάνεια του είναι ανθεκτική στην υγρασία.

Μεγάλης αντοχής αντιολισθητικό PVC

Μαλακό υλικό και φιλικό προς τον χρήστη, χωρίς τοξικές ουσίες. Η υφή του το κάνει αντιολισθητικό, με πολύ καλό grip, βοηθώντας σας στην εκτέλεση των ασκήσεων.

6mm Thickness

Τα 6 χιλιοστά πάχος σας προσφέρουν πολλή προστασία με ταυτόχρονη μείωση στην πίεση και τον πόνο στα γόνατα. Θεωρείται πιο άνετο από το αντίστοιχο στρώμα πάχους 4ων χιλιοστών, θυσιάζοντας όμως την στενή επαφή με το έδαφος, με τη συνακόλουθη πιθανή πρόκληση ελαφράς δυσκολίας στην ισορροπία σε ορισμένες στάσεις της Yoga.

Ιδανικές Διαστάσεις

Οι διαστάσεις στρώματος 173x61 εκατοστά θα εξυπηρετήσουν τους περισσότερους σωματότυπους, ανεξαρτήτως φύλου ή επιπέδου.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Στρώμα Yoga 6mm Ροζ

Υλικό
PVC
Χρώμα
Ροζ
Διαστάσεις (cm)
173x61
Βάρος (gr)
1100/m²
Πάχος (mm)
6
Τρόπος Αποθήκευσης - Μεταφοράς
Τσάντα (Δεν Περιλαμβάνεται)
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.