Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650
Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650
Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650
Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650
Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650
Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650
Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650

Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650

91209
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
709,00 €
Πολυόργανο γυμναστικής με 55 κιλά πλάκες βαρών. Διαθέτει ανατομικά μαξιλάρια και ρυθμιζόμενα καθίσματα ενσωματώνοντας πολλές ασκήσεις
  • Διαστάσεις (cm) 185x105x203
  • Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg) 124,6
  • Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg) 55
  • Ρυθμιζόμενη Πλάτη Οχι
  • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα Ναι
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 185x105x203
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το πολυόργανο της AMILA HG650, ανήκει στην κατηγορία των οικιακών πολυοργάνων. Ενσωματώνει πολλές ασκήσεις, ενώ τα 55 κιλά πλακών βάρους, είναι αρκετά για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει γυμναστική και όχι μόνο. Διαθέτει προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα γύρω από τα βάρη. Διαθέτει υψηλής ποιότητας ανατομικά μαξιλάρια, και όμορφο φινίρισμα.

Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650

Πληθώρα Ασκήσεων

Το πολυόργανο AMILA HG650 διαθέτει Pec Deck, καθώς και σύστημα προσάρτησης αξεσουάρ (τροχαλία) ψηλά, στην μέση (μαζί με αξεσουάρ εκγύμνασης κοιλιακών) χαμηλά όπου μπορείτε να τοποθετήσετε την μικρή και την μεγάλη μπάρα, ή τον ιμάντα που περιλαμβάνονται ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό αξεσουάρ θέλετε

Μαξιλάρι Τρικεφάλων - Σύστημα εκγύμνασης Τετρακεφάλων

Ακουμπήστε τα χέρια σας στο μπροστινό μαξιλάρι και απομονώστε τους τρικεφάλους/δικεφάλους για καλύτερη εκγύμναση τους. Χρησιμοποιήστε την μικρή μπάρα προσαρτιμένη στην κάτω τροχαλία και αρχίστε τις κάμψεις.

Γυμνάστε τους τετρακεφάλους σας χρησιμοποιώντας το σύστημα εκγύμνασης με την βοήθεια των μαξιλαριών στα πόδια

Ψηλή Κωπηλατική

Ρυθμίζοντας την κλίση τους Pec Deck, με την βοήθεια του πύρου που βρίσκεται ψηλά, κάντε ψηλή κωπηλατική άνετα. 

Ρυθμιζόμενα Καθίσματα

Τόσο η πλάτη όσο και το κάθισμα ρυθμίζονται, για να προσαρμώσετε την θέση καθίσματος στα δικά σας μέτρα. Τόσο η ρύθμιση της πλάτης όσο και η ρύθμιση του καθίσματος γίνονται πολύ εύκολα με την χρήση των πύρων, κάνοντας την χρήση του AMILA HG650 εύκολα για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Υψηλής Ποιότητας Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια του AMILA HG650 είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και πυκνότητας αφρώδη υλικά πάχους 5 εκατοστών. Τα καλύμματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, πολυτελούς εμφάνισης. Το μαξιλάρι πλάτης είναι ανατομικά σχεδιασμένο για καλύτερη υποστήριξη και άνεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Το κάθισμα είναι από ξύλο πάχους 12 χιλιοστών.

Πλάκες Βαρών - Συρματόσχοινα

Το πολυόργανο AMILA HG650 είναι εξοπλισμένο με πλάκες βάρους 55Kg (ή 120 LBS). Οι πλάκες έχουν επικάλυψη βινυλίου.

Τα βάρη καλύπτονται από μεταλλικό πλέγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την άσκηση

Τα συρματόσχοινα είναι αεροπορικού τύπου υψηλής αντοχής (2000 LBS)

Video Συναρμολόγησης

Δείτε το βοηθητικό Video συναρμολόγησης από το εξιδεικευμένο προσωπικό της AMILA, και συναρμολογήστε το εύκολα μόνοι σας!

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650

Διαστάσεις (cm)
185x105x203
Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg)
124,6
Ρυθμιζόμενη Πλάτη
Οχι
Ρυθμιζόμενο Κάθισμα
Ναι
Πιέσεις Ποδιών
Οχι
Κάλυμμα Βαρών
Μεταλλικό
Σύνολο Πλακιδίων Βαρών
11
Πάχος Μαξιλαριών (cm)
5
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg)
55

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.