Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660
Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660

Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660

44715
Προϊόν σε απόθεμα
2.280,00 €
Κάτι περισσότερο από απλή πρέσα ποδιών η Bodycraft F660
  • Διαστάσεις (cm) 201x99x127
  • Ρυθμιζόμενη Πλάτη Οχι
  • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα Ναι
  • Πιέσεις Ποδιών Ναι
  • Μαξιλάρια (Υλικό) Ύφασμα υψηλής αντοχής και foam υψηλής πυκνότητας
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 201x99x127
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Τα πόδια αποτελούν τους δυνατότερους, και σκληρότερους μυς του σώματος. Η Bodycraft σχεδίασε το Hip Sled F660 έχοντας στο νου ακριβώς αυτό. Προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, από τα σίδερα, μέχρι τα βιομηχανικού τύπου ρουλεμάν, αυτό το μηχάνημα δημιουργήθηκε για πολύ δυνατά Workouts!

Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660

Ποιότητα Bodycraft

Η λέξη ποιότητα είναι συνυφασμένη με την Bodycraft, και αυτό διακρίνεται σε κάθε προϊόν της. Έτσι και το Hip Sled F660 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς είναι προσεγμένο στην λεπτομέρεια του. Κατασκευασμένο με χαλύβδινους σωλήνες 5x7,5cm πάχους 65mm, γραμμικά ρουλεμάν βιομηχανικού τύπου, ράγες σε μασίφ ράβδους 3,2cm ιδιαίτερα βαριάς κατασκευής, μαξιλάρια διπλοραμμένα με υλικά ιδιαίτερης αντοχής εξωτερικά και υψηλής πυκνότητας αφρώδες εσωτερικά είναι μερικά από τα στοιχεία που εξασφαλίζουν αντοχή 454 κιλά

Μεγάλη Ποικιλία Ασκήσεων και Προσαρμοστικότητα

Το Hip Sled F660 της Bodycraft, προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας για εκτέλεση πολλών παραλλαγών στις ασκήσεις.  Ρυθμίστε την πλάκα ποδιών στις 5 διαφορετικές γωνίες (από 75° μέχρι 135°) για να εκτελέσετε πιέσεις ποδιών, Donkey Squats, και Calf Raises. Οι ρυθμίσεις στην πλάκα θα σας επιτρέψουν να κάνετε καθίσματα εύρους 58 εκατοστών (στο χαμηλότερο σημείο) έως 162 εκατοστών (στο ψηλότερο σημείο). Διπλώστε το μαξιλάρι πλάτης εύκολα με τους μεντεσέδες που διαθέτει και πραγματοποιήστε Flex για να γυμνάσετε γάμπες. Ρυθμίστε τα μαξιλάρια ώμων, σε ένα εύρος 33 εκατοστών (13 θέσεων) για τέλεια εφαρμογή, επιτρέποντας ένα εύρος Hack Squat 91 εκατοστών (στο χαμηλότερο σημείο) μέχρι 200cm (στο υψηλότερο σημείο)

Η εταιρία BodyCraft® δημιουργήθηκε το 1994 με μια απλή αποστολή, να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται να πετύχουν τους στόχους τους στην ευεξία. Το πάθος της έγκειται:

Κάθε BODYCRAFT προϊόν δημιουργήθηκε για να εκπληροί όλους αυτούς τους στόχους

Κάθε μηχάνημα BodyCraft® είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει διασκέδαση και ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα – να σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας με κάθε προπόνηση. Προσφέρει μηχανήματα που θα βάζαμε και εμείς οι ίδιοι στο σπίτι μας.

Μπορεί το design της BodyCraft® να το έχουν αντιγράψει και άλλοι και να έχει γίνει το σύνηθες στην βιομηχανία του fitness, οι τεχνολογίες και οι ιδέες της όμως προστατεύονται από πατέντες.  Όταν αγοράζετε ένα BodyCraft®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την ποιότητα του, ασχέτως του πόσο το χρησιμοποιείτε, καθώς έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν μια ζωή! Η BodyCraft® ΠΟΤΕ δεν θυσιάζει την ποιότητα για την τιμή. ΜΗΝ ξεγελαστείτε από φτηνές απομιμήσεις επειδή μόνο μοιάζουν – μόνο τα BodyCraft® έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν!

Προδιαγραφές προϊόντος Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660

Διαστάσεις (cm)
201x99x127
Ρυθμιζόμενη Πλάτη
Οχι
Ρυθμιζόμενο Κάθισμα
Ναι
Πιέσεις Ποδιών
Ναι
Μαξιλάρια (Υλικό)
Ύφασμα υψηλής αντοχής και foam υψηλής πυκνότητας
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.