Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft...
Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft X-PRESS PRO  (χωρίς πρέσα)

Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft X-PRESS PRO (χωρίς πρέσα)

44742
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
2.650,00 €
Premium Πολυόργανο γυμναστικής από την Bodycraft! Ιδανικό για αυτούς που θέλουν ολική εκγύμναση σε περιορισμένο χώρο. Περιλαμβάνει πλάκες βαρών 90 κιλών!
  • Διαστάσεις (cm) 144x211x211
  • Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg) 167
  • Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg) 90
  • Ρυθμιζόμενη Πλάτη Ναι
  • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα Ναι
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 144x211x211
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Το πολυόργανο XPress Pro από την Bodycraft είναι το πρώτο πολυόργανο που χρησιμοποιήθηκε το σύστημα Adjustable Cable Arms. Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα πρόσθεσε εκατοντάδες ασκήσεις στα πολυόργανα, όπως Dumbell Training, Functional Training, Core Training, Sports Specific and Reahabilitation ασκήσεις. Αν και το έχουν αντιγράψει στην κυριολέξια όλοι οι κατασκευαστές κανένας δεν έχει καταφέρει να φτάσει την ποιότητα, την φυσική αίσθηση της κίνησης και την εργονομία της Bodycraft. Διαθέτει ρυθμιζόμενο κάθισμα και πλάτη, διάφορα αξεσουάρ, 3 τροχαλίες και ένα σύστημα πιέσεων με το μοναδικό feature του διπλασιασμού των κιλών!

Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft X-PRESS PRO  (χωρίς πρέσα)

Εκγύμναση όλου του σώματος

Το πολυόργανο της Bodycraft XPress Pro, μεταβάλει την κλίση των μπράτσων για να μπορείτε να εκτελέσετε πληθώρα ασκήσεων. Κωπηλατική, πιέσεις στήθους, πιέσεις με κλίση, πιέσεις ώμων θα είναι εύκολα στο οπλοστάσιο σας.

Χάριν στον έξυπνο σχεδιασμό του πολυοργάνου με την απλή σύνδεση του συστήματος πιέσεων με τις πλάκες βάρους, η αντίσταση διπλασιάζεται, πηγαίνοντας δηλαδή σε μια αναλογία 1:2. Αυτό σημαίνει ότι η μέγιστη αντίσταση εκτοξεύεται στα 180 κιλά

Ποιότητα Bodycraft

Η ποιότητα της Bodycraft είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Έτσι και το πολυόργανο XPress Pro δεν θα μπορούσε να μην ήταν κατασκευασμένο με τα κορυφαία υλικά. Βαρέως τύπου σίδερα, και ηλεκτροστατική βαφή θα εγγυηθούν τόσο για την μακροζωία όσο και για την διατήρηση σε καλή κατάσταση του πολυοργάνου.

Η smooth κίνηση των τροχαλιών δεν λείπουν, καθώς είναι κατασκευασμένες από Fiberglass με διάμετρο 11,5 εκατοστών, ενισχυμένες με nylon, με ερμητικά κλειστού τύπου ρουλεμάν. Τα συρματόσχοινα είναι λιπαινόμενα εσωτερικά με αντοχή έως 900 Κιλά. Οι οδηγοί είναι 2,5cm χρωμιωμένοι. 

Το πολυόργανο είναι εξοπλισμένο με 90 κιλά πλάκες βαρών υψηλής ακρίβειας, με nylon τριβαία για μαλακή και γραμμική κίνηση.

Adjustable Arms Cables - Τροχαλίες

Κάντε δεκάδες ασκήσεις με τα ρυθμιζόμενα μπράτσα και αντιγράψτε τις ασκήσεις που θα κάνατε με απλούς αλτήρες.

Εκτελέστε κοιλιακούς και ασκήσεις τρικεφάλων με την μεσαία τροχαλία

Χρησιμοποιήστε την άνω και κάτω τροχαλία για Lat Pull Downs, Triceps Push downs, χαμηλή/ψηλή κωπηλατική, απαγαγωγούς προσαγωγούς, κάμψεις δικεφάλων.

Ρυθμίστε το ύψος του καθίσματος και την κλίση της πλάτης ανάλογα πως σας βολεύει ή ανάλογως της άσκησης που θέλετε να πραγματοποιήσετε και ξεκινήστε το δικό σας πρόγραμμα σήμερα

Επιλογή για Πίεση Ποδιών

Προσθέστε στο XPress Pro το μηχάνημα πίεσης ποδιών για τον απόλυτο συνδυασμό ασκήσεων! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Συνολικές διαστάσεις χωρίς πρέσα 144x211x211

Συνολικές διαστάσεις με πρέσα 217x230x211

Δείτε αναλυτικά τις διαστάσεις πατώντας εδώ

Η εταιρία BodyCraft® δημιουργήθηκε το 1994 με μια απλή αποστολή, να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται να πετύχουν τους στόχους τους στην ευεξία. Το πάθος της έγκειται:

Κάθε BODYCRAFT προϊόν δημιουργήθηκε για να εκπληροί όλους αυτούς τους στόχους

Κάθε μηχάνημα BodyCraft® είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει διασκέδαση και ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα – να σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας με κάθε προπόνηση. Προσφέρει μηχανήματα που θα βάζαμε και εμείς οι ίδιοι στο σπίτι μας.

Μπορεί το design της BodyCraft® να το έχουν αντιγράψει και άλλοι και να έχει γίνει το σύνηθες στην βιομηχανία του fitness, οι τεχνολογίες και οι ιδέες της όμως προστατεύονται από πατέντες.  Όταν αγοράζετε ένα BodyCraft®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την ποιότητα του, ασχέτως του πόσο το χρησιμοποιείτε, καθώς έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν μια ζωή! Η BodyCraft® ΠΟΤΕ δεν θυσιάζει την ποιότητα για την τιμή. ΜΗΝ ξεγελαστείτε από φτηνές απομιμήσεις επειδή μόνο μοιάζουν – μόνο τα BodyCraft® έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν!

Προδιαγραφές προϊόντος Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft X-PRESS PRO  (χωρίς πρέσα)

Διαστάσεις (cm)
144x211x211
Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg)
167
Ρυθμιζόμενη Πλάτη
Ναι
Ρυθμιζόμενο Κάθισμα
Ναι
Πιέσεις Ποδιών
Με έξτρα κωδικό 44726
Κάλυμμα Βαρών
Ναι
Σύνολο Πλακιδίων Βαρών
20
Τροχαλίες
Διαμέτρου 11,5 εκ., nylon με fiberglass, με ερμητικά σφραγισμένα ρουλεμάν εσωτερικής λίπανσης
Συρματόσχοινο
Εξαιρετικά εύκαμπτο, με nylon επικάλυψη, αντοχής άνω των 900kg
Μαξιλάρια (Υλικό)
Υψηλής πυκνότητος αφρώδες υλικό
Πάχος Μαξιλαριών (cm)
5
Οδηγοί Βαρών
2,5 εκ. χρωμιωμένοι
Πλαίσιο
5x5 & 5x7,5 σιδερένιοι σωλήνες
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ
Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg)
90

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.