Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR
Drag image to spin
360

Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR

43348
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
759,00 €
Ποδήλατο Spin από την AMILA με βάρος τροχού 20Kg και μέγιστη αντοχή χρήστη 130Kg
  • Βάρος Τροχού (Κg) 20
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Κg) 130
  • Εγγύηση εργασίας 12
  • Εγγύηση πλαισίου 24
  • Εγγύηση λοιπών μερών 24
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 140x65x130
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το Spin Bike AMILA TOUR ανήκει στην κατηγορία των επαγγελματικών ποδηλάτων, που θα χαρείτε να απολαμβάνετε σε κάθε χρήση. Κατασκευασμένο με πολύ υψηλής ποιότητας υλικά, ιδιαίτερα σταθερό, μεγάλο δίσκο 20 κιλών απόλυτα ευθυγραμμισμένο. Αυξήστε παλμούς και απολαύστε μια βόλτα με το AMILA TOUR.

Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR

Άνετες Λαβές

Το ποδήλατο AMILA cyclocross διαθέτει 4 λαβές για εναλλαγή των θέσεων ποδηλασίας. Οι λαβές με επενδύσεις μαλακών υλικών για άνετο και γερό κράτημα.

Το τιμόνι ρυθμίζεται εύκολα από τις στρόφιγγες καθ'ύψος και απόσταση για να το προσαρμόζετε στα μέτρα σας

Μεταλλικά Πετάλια με Ιμάντα

Τα πετάλια του AMILA TOUR είναι μεταλλικά, για αντοχή, αίσθηση και υψηλή αποδοτικότητα. Διαθέτουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, αλλά και ιμάντα πρόσδεσης για σιγουριά σε κάθε πεταλιά

Η μετάδοση γίνεται με αλυσίδα για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο! Η Μανιβέλα είναι 3ων σημείων 30Β, 170mm με σφραγισμένα ρουλεμάν.

Δίσκος 20Kg - Θήκη Μπουκαλιού

Προκειμένου να έχετε ιδανική αίσθηση κατά την άσκηση με Spin, θα πρέπει ο τρόχος να είναι ευθυγραμμισμένος, και με αρκετός βάρος (σε περίπτωση μη μαγνητικού). Ο δίσκος στο Spin Bike AMILA TOUR ζυγίζει 20 κιλά.

Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και μια βολική θήκη για μπουκάλι για να το έχετε διάθεσιμο κοντά σας και να μείνετε ενυδατωμένοι κατά την διάρκεια της άσκησης

Ρυθμιζόμενη Αντίσταση

Η ρύθμιση της αντίστασης γίνεται πολύ εύκολα μέσω του περιστροφικού μοχλού. Χάριν στον σχεδιασμό του,  μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολύ μικρές αλλαγές προσαρμόζωντας την προπόνηση κοντά στις πραγματικές συνθήκες.

Ρυθμιζόμενη Αγωνιστικού Τύπου Σέλα

Η σέλα του ποδηλάτου Spin AMILA ΤΟΘΡ, θυμίζει αυτές των ποδηλάτων δρόμου, για να έχετε πιο φυσική αίσθηση.

Το ύψος και η απόσταση από το τιμόνι ρυθμίζονται πολύ απλά για να μπορείτε να προσαρμώσετε το ποδήλατο στα δικά σας μέτρα.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Ποδήλατο Γυμναστικής Spin AMILA TOUR

Εγγύηση εργασίας
12
Εγγύηση πλαισίου
24
Εγγύηση λοιπών μερών
24
Ρουλεμάν
Σφραγισμένα
Διαστάσεις (cm)
140x65x130
Τύπος
Spin
Σχέση Μετάδοσης
1:3
Τύπος Οθόνης
n/a
Ενδείξεις
n/a
Προγράμματα
n/a
Καρδιακοί Παλμοί
Οχι
Βάση Κινητού - Tablet
Οχι
Bluetooth
Οχι
Χρήση USB (Μουσική, Δεδομένα)
Οχι
Θήκη Μπουκαλιού
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
n/a
Μανιβέλα
30B, 170mm
Μετάδοση
Αλυσίδα
Πετάλια
Μονά
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος Τροχού (Κg)
20
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Κg)
130
Βάρος (Κg)
50,50

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.