Εξάγωνο Πλειομετρικό Κουτί AMILA...
Εξάγωνο Πλειομετρικό Κουτί AMILA...
Εξάγωνο Πλειομετρικό Κουτί AMILA HEXUP™ 60cm

Εξάγωνο Πλειομετρικό Κουτί AMILA HEXUP™ 60cm

95134
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
374,00 €
Εξάγωνος σχεδιασμός πλειομετρικού κουτιού. Συνδυάστε το με όλη την σειρά εξάγωνων πλειομετρικών κουτιών!
  • Χρώμα Κόκκινο
  • Διαστάσεις (cm) 85x60
  • Χώρα Προέλευσης ΠΑΚΙΣΤΑΝ
  • Βάρος (Kg) 11,4
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 85x60
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Όχι ένα συνηθισμένο κουτί, το Πλειομετρικό κουτί AMILA® HEXUP θα γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στο γυμναστήριο ή και στο σπίτι σας.

Εξάγωνο Πλειομετρικό Κουτί AMILA HEXUP™ 60cm

Το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε χώρο άσκησης

Το εξάγωνο πλειομετρικό κουτί AMILA HEXUP, είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε χώρο άσκησης και είναι τέλειο για προπόνηση HIIT, MMA και Crossfit.
Ο συνδυασμός όλων των παραλλαγών της σειράς AMILA HEXUP (Κωδ.: 95133 – 95134) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πολλαπλά επίπεδα ύψους επιλέγοντας εσείς το επίπεδο δυσκολίας για τα Push-Ups, Box-Squats, Lunges, Dips και άλλα.
Αυξήστε την ελαστικότητα σας την μυϊκή σας δύναμη, βελτιώστε την ταχύτητα σας και κάψτε θερμίδες. Η αύξηση του ύψους γίνεται πανεύκολα, τοποθετώντας το ένα κουτί AMILA HEXUP πάνω στο άλλο ασφαλίζοντας τα μεταξύ τους με Velcro. Όταν δεν χρειάζεστε τα Velcro αυτά κλείνουν προς τα μέσα για να μην σας ενοχλούν κατά την διάρκεια της προπόνησης σας.

Υψηλής ποιότητας κατασκευή με μεγάλη αντοχή και εντυπωσιακός εξάγωνος σχεδιασμός . Το παχύ, και ανθεκτικό βινύλιο προστατεύει το κουτί ενώ το κρατάει σε καλή κατάσταση ακόμα και μετά από μια σκληρή προπόνηση. Δεν χρειάζεται πλέον αν ανησυχείτε για την βρωμιά καθώς με ένα πανάκι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσετε το κάλυμμα και να φαίνεται καθαρό σαν καινούργιο. 

Επένδυση Βινυλίου

Το παχύ και ανθεκτικό βινύλιο προστατεύει το κουτί, το κρατάει σε καλή κατάσταση ακόμα και μετά από μια σκληρή προπόνηση ενώ είναι εύκολο στο καθάρισμα

Βάρος 11,4Kgr

Το βάρος των 11,4Kgr καθιστούν το κουτί στιβαρό και σταθερό σε κάθε άσκηση.

Διάσταση 85x60cm

Το πλάτος του κουτιού (απόσταση δύο απέναντι πλευρών) είναι 85cm ενώ το ύψος είναι 60cm

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Εξάγωνο Πλειομετρικό Κουτί AMILA HEXUP™ 60cm

Χρώμα
Κόκκινο
Διαστάσεις (cm)
85x60
Χώρα Προέλευσης
ΠΑΚΙΣΤΑΝ
Βάρος (Kg)
11,4

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.