Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός
Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός
Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός
Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός
Drag image to spin
360

Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός

43960
Προϊόν σε απόθεμα
228,00 €
Πάγκος πολλαπλών θέσεων, έρχεται συναρμολογημένος 100%
  • Τύπος Πολλαπλών Θέσεων
  • Αντοχή (Kg) 350
  • Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών Οχι
  • Πάχος Μαξιλαριού (cm) 5
  • Πάχος Σωλήνα (mm) 2
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο πάγκος πολλαπλών θέσεων Amila 43960 μπορεί να καλύψει χρήστες με μέγιστο βάρος 150 κιλά ενω η αντοχή του είναι 350 κιλά. Σε κάθετη θέση μπορεί να φτάσει κλίση 90°. Διαθέτει πολύ μαλακό μαξιλάρι για άνετη στηριξη. Το κάθισμα του είναι 340x265x50mm , η πλάτη 780x265x50mm ενω διαθέτει σωλήνα ιδιαίτερης αντοχής. Αποτελεί μια καλή και αξιόπιστη λύση για ένα personal studio ή για ένα μικρό γυμναστήριο στο σπίτι.

Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός

Ρυθμιζόμενο Κάθισμα - Υψηλή Αντοχή

Ο Πάγκος της AMILA, μπορεί να είναι απλός στον σχεδιασμό του, αλλά είναι αυτό που τον βοηθάει να έχει  υψηλή αντοχή. Ο πάγκος έρχεται 100% συνερμαμολογημένος και το μόνο που χρειάζεται είναι να τον βγάλετε από το κουτί! Όλες οι ενώσεις ειναι συγκολλημένες, ενώ το σίδερο που έχει χρησιμοποιηθεί είναι 2 χιλιοστών δίνοντας στον πάγκο μια αντοχή 300 κιλών θέτοντας τον στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών

Το κάθισμα ρυθμίζεται σε 3 θέσεις μέσω του πείρου. Τα μαξιλάρια, και η ταπετσαρία που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλής ποιότητας για ιδιαίτερη άνεση στις επαναλήψεις!

Ρυθμιζόμενη Πλάτη

Εκτός από το κάθισμα μπορείτε να ρυθμίσετε και την κλίση για εναλλαγή των ασκήσεων. Η ρύθμιση γίνεται από τον πείρο πίσω απο το κάθισμα και φτάνει τις 90°.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Πάγκος Ασκήσεων AMILA Ημιεπαγγελματικός

Τύπος
Πολλαπλών Θέσεων
Αντοχή (Kg)
350
Πάχος Μαξιλαριού (cm)
5
Πάχος Σωλήνα (mm)
2
Διαστάσεις Πλάτης (cm)
78x26,5
Βάρος Πάγκου (Kg)
26
Διαστάσεις Πάγκου (cm)
123x33x122
Διαστάσεις Καθίσματος (cm)
34x26.5
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών
Οχι

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.