Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube...
Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube...
Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube Πολύ Σκληρό

Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube Πολύ Σκληρό

88224
Προϊόν σε απόθεμα
8,80 €
Λάστιχο Sanctband Gymtube με λαβές με άγκιστρο στερέωσης στην πόρτα
  • Χρώμα Μώβ
  • Είδος Gymtube
  • Σκληρότητα Πολύ Σκληρό
  • Αντίσταση 200% (Kg) 5,50
  • Υλικό Μαλαισιανό Latex
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 120
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Τα Sanctband Gymtubes παράγονται με μια ξεχωριστή διαδικασία, διαφορετική από τα άλλα σωληνωτά λάστιχα. Ο τρόπος παραγωγής τους γίνεται με βουτήγματα (40-60 για κάθε λάστιχο) έτσι ώστε να διατηρούν την μέγιστη δυνατή ποιότητα. Αυτή η τεχνολογία εγγυάται την ζωντάνια του χρώματος, τις διαστάσεις αλλά και την ασφάλεια.

Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube Πολύ Σκληρό

Η κορυφαία επιλογή στα λάστιχα Gym Tubes

Τα Sanctband Gymtubes παράγονται με μια ξεχωριστή διαδικασία, διαφορετική από τα άλλα σωληνωτά λάστιχα Gymtubes. Η παραγωγή τους γίνεται με πολλαπλές εμβαπτίσεις (40-60 για κάθε λάστιχο) σε μείγμα Latex έχοντας ως αποτέλεσμα ένα συμπαγές λάστιχο που αποτελείται από πολλά επίπεδα Latex.  Έτσι, τα Sanctband Gymtubes διατηρούν την μέγιστη δυνατή ποιότητα, διατηρώντας κυρυφαία επίπεδα επιμήκυνσης και απίστευτη αντοχή στο σπάσιμο. Η έρευνα και τεχνολογία της Sanctband έχει εστιάσει τόσο στην γραμμικότητα των λάστιχών όσο και στην δημιουργία λάστιχών χαμηλότερης πρωτεΐνης στο φυσικό latex και  ανάγκης ύπαρξης πούδρας κάνοντας τα ιδανικά για την επαφή με το δέρμα αποφεύγοντας ερεθισμούς και δυσφορία στο χρήστη. Για τους παραπάνω λόγους τα λάστιχα της Sanctband καθίστανται ιδανικά για αυτούς που έχουν αλλεργία στο φυσικό latex. Τέλος είναι ένα προϊόν φιλικό στο περιβάλλον. Οι λαβές είναι επενδεδυμένες με αφρώδες υλικό ώστε να παρέχουν άνετο και ασφαλές κράτημα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για την λειτουργική προπόνηση καθώς και για πολύ-επίπεδες κινήσεις. Τέλος στη συσκευασία περιλαμβάνεται άγκιστρο στερέωσης για την πόρτα.

SANCTBAND GYMTUBE ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ

Η SANCTBAND σας παρέχει τα λάστιχα Gymtube σε 6 αντιστάσεις με χρωματική κωδικοποίηση. Το Μωβ, Σκληρό, έχει αντίσταση 5,5Kgr σε επιμήκυνση 200%.

100% Μαλαισιανό Latex

Το 100% φυσικό Latex Μαλαισίας έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση και γραμμικότητα στην αντίσταση και προέρχεται από δένδρα καουτσούκ.

Μέγιστη αντίσταση (200% επιμήκυνση)

Το Πολύ σκληρό λάστιχo (Μωβ), έχει αντίσταση 5,5Kgr.

Μήκος 120cm

To ελάχιστο μήκος των λάστιχων είναι 120cm ώστε να καλύπτουν μεγάλο εύρος ασκήσεων για όλο το σώμα

6 επίπεδα αντίστασης για να επιλέξετε

Η Sanctuary Health (Κάτοχος Brand Sanctband) ιδρύθηκε το 2002 στην Μαλαισία και είναι γνωστή για την κατασκευή προϊόντων έχοντας σαν βασική ύλη το Latex και άλλα ελαστομερή. Η Sanctuary Health αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο της παραγωγής φυσικού latex παγκοσμίως . Το brand Sanctband δημιουργήθηκε το 2008 με την εταιρία να μπαίνει στην κατασκευή λάστιχών για το Fitness, ενώ από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί αρκετά σε αυτό, με μεγάλες επενδύσεις. Η εμπειρία χρήσης από την φυσιοθεραπεία και το fitness είναι αρκετά υψηλή και αυτό γιατί η προτεραιότητα της εταιρίας είναι η ποιότητα των προϊόντων της και η απόδοση των χρηστών.

Τα λάστιχα της Sanctband κατατάσσονται στα TOP λάστιχα καθώς

Αγοράζοντας ένα προϊόν Sanctband αντιλαμβάνεστε αμέσως την υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. 

Προδιαγραφές προϊόντος Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube Πολύ Σκληρό

Υλικό
Μαλαισιανό Latex
Χρώμα
Μώβ
Διαστάσεις (cm)
120
Είδος
Gymtube
Σκληρότητα
Πολύ Σκληρό
Αντίσταση 200% (Kg)
5,50
Πάχος Λάστιχου (mm)
2,6
Χώρα Προέλευσης
ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.