Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila...
Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila EX6
Drag image to spin
360

Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila EX6

92305
Προϊόν σε απόθεμα
422,00 €
Ελλειπτικό με μήκος δρασκελισμού 34cm, Bluetooth, μέγιστο βάρος χρήστη 120Kg και πετάλια ενωμένα με τον τροχό.
  • Δίσκος (Kg) 6
  • Αντίσταση (Επίπεδα) 8
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg) 120
  • Μήκος Διασκελισμού (cm) 34
  • Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών 24
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 132x53x158
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Το Ελλειπτικό AMILA EX6 ανήκει στην κατηγορία των οικιακών ποιοτικών ελλειπτικών. Διαθέτει δίσκο 6 κιλών και χειροκίνητη αντίσταση ενώ η κίνηση του χαρακτηρίζεται πολύ Smooth. Η κονσόλα του είναι καλαίσθητη και περιέχει, οθόνη με όλες τις χρήσιμες ενδείξεις για την άσκηση σας και βάση κινητού - τάμπλετ. Για την καλύτερη παρακολούθηση της προπόνησης σας έχει αισθητήρες καρδιακών παλμών. Διαθέτει ροδάκια μεταφοράς, για την ευκολότερη μετακίνηση εντός σπιτιού.

Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila EX6

Compact Κονσόλα

Η κονσόλα του Ελλειπτικού AMILA EX6 έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο βολική όσο και λειτουργική.

Διαθέτει οθόνη LCD, η οποία αναγράφει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες όπως Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Θερμίδες, Περιστροφές/λεπτό, Καρδιακοί παλμοί, Σωματικό λίπος.

Ρυθμιστής Αντίστασης - Θήκη για Μπουκάλι

Ρυθμίστε την αντίσταση και την δυσκολία της άσκησης σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα από τον επιλογέα που βρίσκεται στον "λαιμό" του ελλειπτικού. Το AMILA EX6 διαθέτει 8 επίπεδα αντίστασης

Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και μια βολική θήκη για μπουκάλι για να το έχετε διαθέσιμο κοντά σας και να μείνετε ενυδατωμένοι κατά την διάρκεια της άσκησης..

Ομαλή Κίνηση - Αντιολισθητικά Πετάλια

Ανεβείτε επάνω στο ελλειπτικό, και απολαύστε την ομαλή κίνηση  που έχει. Η ομαλή κίνηση προέρχεται από την απευθείας σύνδεση των πεταλιών με τον τροχό κίνησης σε συνδυασμό με το μέγεθος του δίσκου που είναι 24 εκατοστά. Το μήκος διασκελισμού είναι αρκετά καλό στα 34 εκατοστά επιτρέποντας σας μια ευχάριστη εμπειρία προπόνησης.

Τα πετάλια του είναι αρκετά μεγάλα 39,5 x 15,5 εκατοστά και με την αντιολισθητική σχεδίαση τους είστε σίγουροι για κάθε βήμα!

Ροδάκια Μεταφοράς

Για την προσωπική σας ασφάλεια, την προστασία του ελλειπτικού, αλλά και την ευκολία μεταφοράς το AMILA EX6 διαθέτει ροδάκια μεταφοράς. Μεταφέρετε το εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια μέσα στο σπίτι μόνοι σας.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Amila EX6

Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών
24
Εγγύηση εργασίας
12
Εγγύηση πλαισίου
24
Εγγύηση λοιπών μερών
24
Διαστάσεις (cm)
132x53x158
Δίσκος (Kg)
6
Αντίσταση (Επίπεδα)
8
Διάμετρος Δίσκου (mm)
240
Τύπος Οθόνης
LCD
Μέγεθος Οθόνης (in)
3.71
Ενδείξεις
Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Θερμίδες, Περιστροφές/λεπτό, Καρδιακοί παλμοί, Scan, Σωματικό λίπος
Προγράμματα
Καρδιακοί Παλμοί
Αφής
Ενσωματωμένα Ηχεία
Οχι
Βάση Κινητού - Tablet
Ναι
Bluetooth
Ναι
Χρήση USB (Μουσική, Δεδομένα)
Οχι
Θήκη Μπουκαλιού
Ναι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
41,5
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg)
120
Μήκος Διασκελισμού (cm)
34

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.