Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)
Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)
Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)

Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)

70056
Προϊόν σε απόθεμα
9,90 €
Διατηρήστε σε καλή κατάσταση τον διάδρομο σας με το AMILA σπρέι σιλικόνης
  • Είδος Λιπαντικό
  • Χώρα Προέλευσης ΕΛΛΑΔΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικόνης θα διατηρήσει τον διάδρομο σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια! Το μίγμα 350-1000 θεωρείται ιδανικό γιατί είναι πιο παχύρευστο από τη σιλικόνη πυκνότητας 350 και επομένως διαρκεί περισσότερο.

Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)

Μίγμα Σιλικόνης Πυκνότητας 350-100 Μονάδων

Κατάλληλο για:

  • Ιμάντες διαδρόμων
  • Πλαστικά μέρη για προστασία και γυαλάδα

Τρόπος Χρήσης

  1. Με το ένα χέρι ανασηκώνουμε ελαφρά τον ιμάντα τρεξίματος και με το άλλο ψεκάζουμε για 5" σε κάθε πλευρά
  2. Αφήνουμε τον διάδρομο να "τρέξει" χωρίς αναβάτη για 3-4' για να μεταφερθεί η λίπανση σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου. Ο κάθε ψεκασμός διαρκεί από 12 έως και 15 ώρες λετουργίας

Προσοχή: Η υπερβολική λίπανση δεν κάνει καλό και καταστρέφει τον ιμάντα του διαδρόμου. Η ελλιπής λίπανση καταστρέφει τον ιμάντα και φθείρει το μοτέρ. Η ελλιπής λίπανση μπορεί να προξενήσει ακόμα και την καταστροφή του μοτέρ

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα και το περιφερικό νευρικό σύστημα, ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στη γονιμότητα ή στο έμβρυο. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα / σπινθήρες / γυμνές φλόγες / θερμές επιφάνειες. – Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένο σώμα. Περιέκτης υπό πίεση. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Χρησιμοποιείτε μέσα ατομικής προστασίας όταν απαιτείται. Μην αναπνέετε σταγονίδια / εκνεφώματα. Σε περίπτωση έκθεσης ή πιθανότητας έκθεσης: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C / 122°F. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σε σημεία συλλογής επικινδύνων σε σημεία συλλογής επικινδύνων ή ειδικών αποβλήτων.

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)

Είδος
Λιπαντικό
Χώρα Προέλευσης
ΕΛΛΑΔΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.