Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm
Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm
Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm
Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm

Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm

29059
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τιμή κατόπιν προσφοράς
  • Κατάλληλο για... Πισίνα
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm

H INTEX δημιουργήθηκε το 1972 στο Xiamen της Κίνας, και από τότε κατασκευάζει φουσκωτά είδη. Το πρώτο της όνομα ήταν The Wet Set και το πρώτο της προϊόν ήταν μια φουσκωτή μπάλα. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά, και με την υψηλή εξειδίκευση και τις υψηλές τεχνολογίες που έχει αποκτήσει στην επεξεργασία του PVC δεν είναι μόνο μια εταιρία κατασκευής καλοκαιρινών ειδών.

Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Intex απαριθμεί 100+ αυτόνομες εταιρίες που η κάθε μια κατασκευάζει τα απαραίτητα κομμάτια ενός προϊόντος έχοντας τον πλήρη έλεγχο στην παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων που πουλάει. Όταν αγοράζεις ένα προϊόν Intex είσαι σίγουρος ότι είναι το καλύτερο ποιοτικά προϊόν.

Αυτή την στιγμή κατασκευάζει τα αγαπημένα και γνωστά σε όλους φουσκωτά θαλάσσης, όπως στρώματα, βάρκες, μπρατσάκια, κουλούρες, σωσίβια, κανό και παιχνίδια. Εκτός όμως από αυτά κάνει φουσκωτούς παιδότοπους, φουσκωτές πισίνες (τόσο για μεγάλους, όσο και για μικρούς), τζακούζι κ.α. Τέλος τα φουσκωτά εσωτερικών χώρων όπως φουσκωτά στρώματα ύπνου, καναπέδες και καρέκλες έχουν αρχίσει και αποκτούν πολλούς φαν σε όλο τον κόσμο

Κάτοχος πάρα πολλών πατεντών και τεχνολογιών όπως, Fiber-Tech™ , Air Lock™ κ.α. με στρατηγικές συμφωνίες με μεγάλα brands όπως ©Disney και ©PBR, αποτελεί το κορυφαίο brand σε ότι και αν κατασκευάζει.

Προδιαγραφές προϊόντος Ανταλλακτικός σωλήνας διαμέτρου 32mm

Κατάλληλο για...
Πισίνα
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.