Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled
Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled

Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled

43909
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
692,00 €
Το νέο SUPER SLED από την AMILA είναι η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στα έλκηθρα ενδυνάμωσης.
  • Υλικό Σίδηρος
  • Διαστάσεις (cm) 202x64x95
  • Διαστάσεις Σωλήνα (mm) 2
  • Υλικό Τριβής Λάστιχο
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 202x64x95
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το νέο SUPER SLED από την AMILA είναι η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στα έλκηθρα ενδυνάμωσης. Συμπαγές, ανθεκτικό και αρκετά ευπροσάρμοστο για ασκήσεις ώθησης, έλξης αλλά και ταχύτητας σχεδόν σε κάθε επιφάνεια. Με προσθήκη οπών στα "πέδιλα" του έλκηθρου, είναι πλέον συμβατό με ένα μεγάλο σετ εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν και να προσφέρουν ένα μεγάλο πλήθος ασκήσεων, διαφορετικών σε σχέση με τις κλασικές ασκήσεις έλκηθρων.Βελτιώνοντας την ικανότητα του σώματος σας να μεγιστοποιεί τη χρήση του πρόσθιου και οπίσθιου κορμού, είναι το "ιερό δισκοπότηρο" της δύναμης και της απόδοσης. Ιδανικά, αυτό πετυχαίνεται με την χρήση ελκήθρου στην προπόνηση, και αυτό ακριβώς είναι που το AMILA SUPER SLED προσφέρει.

Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled

Χαμηλή μπάρα ώθησης

Η χαμηλή μπάρα ώθησης βρίσκεται σε ύψος περίπου 21 cm από το έδαφος με διάμετρο λαβής 4,8 cm. Βοηθάει τον κορμό να είναι παράλληλος με το έδαφος, δίνοντας έμφαση στους τετρακεφάλους

Υψηλή μπάρα ώθησης

Η υψηλή μπάρα ώθησης βρίσκεται σε ύψος περίπου 44 cm από το έδαφος, με διάμετρο λαβής 4,8 cm. Τοποθετεί τον χρήστη σε μια πιο όρθια θέση, παρόμοια με αυτής των sprinter. Γενικά, η ώθηση είναι πιο εύκολη σε σχέση με τη χαμηλή λαβή.

Διπλής Λαβής

Το συγκεκριμένο εξάρτημα έχει 2 μπάρες που απέχουν από το έδαφος 28 και 41,4 cm. Η σχεδίαση αυτή προσφέρει διάφορες ασκήσεις με εναλλαγές σε ύψος.

Σετ εξαρτημάτων Ανύψωσης και Κύλισης

Αυτό το σετ μετατρέπει το έλκηθρο σε καρότσι. Χρησιμοποιείστε το ζεύγος των χειρολαβών αλλά και του άξονα που μπορεί να τοποθετηθεί δίσκος (δεν συμπεριλαμβάνεται), ο οποίος ασφαλίζεται με κολάρο.

Εξάρτημα Έλξης-Ώθησης

Το εξάρτημα αυτό τοποθετείται σε ύψος περίπου 76 cm από το έδαφος, ενώ η λαβή του έχει διάμετρο περίπου 4,76 cm. Χρησιμοποιείται για ασκήσεις έλξης αλλά και ασκήσεις ώθησης, με έμφαση στην εκγύμναση του άνω μέρους του σώματος.

Εξάρτημα έλξης για σχοινί*

Το συγκεκριμένο εξάρτημα βοηθά τους χρήστες να αλλάξουν κατεύθυνση με ευκολία, χωρίς να χρειαστεί να στρέψουν το έλκηθρο, κερδίζοντας χρόνο σε κάθε άσκηση έλξης.

*Το σχοινί δεν περιλαμβάνεται

Σίδηρος

74Kgr

Πλάτος 64cm, Μέγιστο Μήκος 202cm, Μέγιστο Ύψος 95cm

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled

Υλικό
Σίδηρος
Διαστάσεις (cm)
202x64x95
Διαστάσεις Σωλήνα (mm)
2
Υλικό Τριβής
Λάστιχο
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
74

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.