• Νέο
Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg
Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg
Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg
Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg
Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg

Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg

90662
Προϊόν σε απόθεμα
45,90 €
Ο σάκος νερού HydroBag από την AMILA είναι ιδανική επιλογή για εσάς που αγαπάτε την γυμναστική και αναζητάτε πρακτικό και λειτουργικό εξοπλισμό για την προπόνησή σας!
  • Βάρος (Kg) 1,2
  • Χρώμα Διάφανο
  • Διαστάσεις (cm) 82x18
  • Εξωτερικό Υλικό PVC 1mm
  • Χειρολαβές Ναι
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 82x18
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το AMILA HydroBag είναι το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε σωστά το σώμα σας και να κρατηθείτε σε φόρμα! Ενώ μοιάζει με ένα συνηθισμένο PowerBag, η χρήση του νερού ως βάρος το καθιστά μοναδικό! Δοκιμάστε μια προπόνηση χρησιμοποιόντας το AMILA HydroBag και νιώστε την διαφορά!

Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg

Χρώμα
Διάφανο
Διαστάσεις (cm)
82x18
Εξωτερικό Υλικό
PVC 1mm
Χειρολαβές
Ναι
Υλικό Γέμισης
Νερό
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
1,2

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.