• Νέο
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001
Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001

Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001

46491
Σύντομα διαθέσιμο
3.550,00 €
Διπλή τροχαλία με αντίσταση αέρα. Νιώστε την διαφορά σε σχέση με κλασικές με πλάκες βαρών.
  • Βάρος Οργάνου (Κg) 150
  • Διαστάσεις Οργάνου (cm) 216x150x164
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Τα μηχανήματα άθλησης με αντίσταση του αέρα είναι απαραίτητα στη σημερινή εκρηκτικής δύναμης επαγγελματική προπόνηση, η οποία βασίζεται στην επαγγελματική ανταγωνιστική αγορά. Η Impulse, με 27 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη προϊόντων δύναμης, μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσίασε το HSP–PRO001 για να καλύψει το κενό που υπήρχε στον τομέα αυτόν.

Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001

Αντίσταση Αέρα

Με την πάροδο των χρόνων ο κόσμος των αθλημάτων έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικός. Για αυτό οι εταιρίες προσπαθούν να δημιουργήσουν τον εξοπλισμό εκείνο, που θα γεννήσει τους επόμενους πρωταθλητές. Πάνω σε αυτή την προσπάθεια η Impulse δημιούργησε το συγκεκριμένο μηχάνημα. Τα μηχανήματα με αντίσταση αέρα χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις προπονήσεις αθλητών, αλλά και στην αθλητική αποκατάσταση. Η λόγος είναι ότι τα αντίστοιχα μηχανήματα με βάρη, ως αντίσταση, δεν μπορούν να προσφέρουν το υψηλό επίπεδο συνδυαστικής προπόνησης, δύναμης και ταχύτητας που προσφέρουν εκείνα με αντίσταση αέρα. Το Impulse HSP-PRO-001 διαθέτει αντίσταση αέρα, την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε από 2 έως 25Kg, με ρυθμό αύξησης 0,1Kg.

Προσαρμογή Επάνω στον Αθλητή

Ανάλογα με το ύψος και την κίνηση του ασκούμενου, το μπράτσο μπορεί να ρυθμιστεί στον κάθετο άξονα κατά 180° σε 13 διαβαθμίσεις. Η οριζόντια θέση ρυθμίζεται κατά 90° σε 7 διαβαθμίσεις, κατάλληλες για όλα τα ύψη ασκούμενων και τύπους προπόνησης.

Κίνηση 360°

Εξοπλισμένο με διπλά μπράτσα, η άρθρωση του συρματόσχοινου μπορεί να περιστρέφει 360° με την αλλαγή φοράς της κίνησης του ασκούμενου, διασφαλίζοντας την άρτια εκτέλεση της άσκησης. Ταυτοχρόνως, προστατεύει το συρματόσχοινο με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Μπορείτε να προσθέσετε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για περισσότερες λειτουργικές ασκήσεις, όπως διπλές λαβές, ιμάντα αστραγάλου, ραβδί προπόνησης, ζώνη προπόνησης, ιμάντα μηρού, σχοινί τρικεφάλων

Πίνακας Πληροφόρησης LED

Ο πίνακας LED των 5 ενδείξεων παρουσιάζει με ακρίβεια το επίπεδο αντίστασης, χρόνους προπόνησης (2 παράθυρα), μέγιστη δύναμη (η οποία υπολογίζεται βάσει της αντίστασης και της δύναμης) μέγιστο ποσοστό δύναμης της κάθε επανάληψης, προσφέροντας στο χρήστη την ευκολία να βλέπει πάντα τις πληροφορίες της άσκησής του για να προσαρμόζει το πλάνο προπόνησης.

Η Impulse Health Tech Co. Ltd είναι μια πρωτοπόρος σχεδιάστρια και κατασκευάστρια εταιρία εξοπλισμού Fitness.

Η εμπειρία της στην κατασκευή μηχανημάτων ενδυνάμωσης και μηχανημάτων καρδιαναπνευστικής γυμναστικής ξεπερνά τα 35 χρόνια, ενώ για πάνω απο 18  χρόνια κατασκευάζει τα μηχανήματα των μεγαλύτερων εταιρίων του Fitness παγκοσμίως. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Functional Home, Light commercial και Full Commercial εξοπλισμό. Ότι εξοπλισμό φτιάχνει πρέπει να πληροί τα 4 βασικά κριτήρια και κάθε προϊόν πρέπει να είναι:

-Καινοτόμο
-Λειτουργικό
-Αντοχής
-Αισθητικά άρτιο

Το R&D τμήμα της Impulse αποτελείται με περισσότερους από 40 ικανότατους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, που δουλεύουν σκληρά για να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου του Fitness και με τα μηχανήματα τους να βελτιώσουν το γενικότερο Ευ ζην.

Γιατί να διαλέξει κάποιος Impulse;

-Με 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εξοπλισμού, έχει εδραιώσει ένα πολύ δυνατό brand στην Κίνα.
-Είναι ο βασικός κατασκευαστής πολλών παγκοσμίου φήμης οίκων
-Προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα, εστιασμένα στον επαγγελματικό εξοπλισμό σε ανταγωνιστική τιμή
-Οι υψηλής σημασίας πρώτες ύλες είναι διαλεγμένες από κορυφαίους παραγωγούς και διεθνώς αναγνωρισμένες πηγές
-Τα προϊόντας της Impulse είναι σχεδιασμένα από βιομηχανικούς σχεδιαστές από τις ΗΠΑ και Ευρώπη, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και καλαισθισία
-Χιλιάδες γυμναστήρια σε όλον τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί την Impulse σαν βασικό προμηθευτή τους
-Το πολύ καλό Service της Ελληνικής αντιπροσωπίας, τόσο σε ανταλλακτικά όσο και σε διαθεσιμότητα

Προδιαγραφές προϊόντος Τροχαλία Αέρα Impulse HSP PRO 001

Διαστάσεις Οργάνου (cm)
216x150x164
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος Οργάνου (Κg)
150

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.