Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM
Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM

Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM

44710
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
4.330,00 €
Smith Machine για ολοκληρωτική προπόνηση με μπάρα συνδυάζοντας αποτελεσματικότητα με ασφάλεια.
  • Θέσεις Κλειδώματος 20
  • Διαστάσεις (cm) 137x215x213
  • Χώρα Προέλευσης ΤΑΙΒΑΝ
  • Βάρος (Kg) 190
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 137x215x213
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Το μηχανήμα SMITH Jones Platinum της Bodycraft είναι κατασκευασμένο απο χάλυβα βαρέως τύπου. Πραγματοποιήστε μια σειρά από ασκήσεις για όλο το σώμα όπως, bench press για το στήθος, military press για τους ώμους, bent over row για την πλάτη, squat για τα πόδια, close grip bench press για τρικεφάλους, και drag curl για δικεφάλους. Κατάλληλο για επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Εκτοξεύστε την εμπειρία συνδυάζοντας το Full Body Trainer (Κωδ. 44711)

Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM

Active Balance Bar

Η χρήση του παραδοσιακού Smith, με την σταθερή κίνηση στερείται της μυϊκής συμμετρίας ή της ενεργοποίησης των σταθεροποιητικών μυών. Από την άλλη η χρήση ελευθέρων βαρών ενέχει πάντα τον κίνδυνο του τραυματισμού. Η λύση στα παραπάνω προβλήματα ακούει στο όνομα Bodycraft Jones Platinum με την τεχνολογία Active Balance Bar. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στην μπάρα να έχει κλίση όχι όμως πέρα από τον άγκιστρο ασφαλείας. Έτσι το Jones καθίσταται το πιο ασφαλές μηχάνημα προπόνησης.

Με το Jones Platinum θα μπορείτε να κινήστε εκτός απο κάθετα και μπρος πίσω με το πατενταρισμένο σύστημα της. Φυσικά μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία επιτρέποντας στην μπάρα να κινείται μόνο κάθετα.

Η κύλιση της μπάρας έχει την χαρακτηριστική Smooth κίνηση που μας χαρίζει η Bodycraft σε όλα τα προϊόντας, με την βοήθεια των βιομηχανικής ποιότητας ρουλεμάν LM25. Οι οδηγόι της μπάρας ολοκληρώνουν την εμπειρία καθώς είναι από μασίφ σκληρυμμένο χάλυβα

Safety Spotters

Τα Safety Spotters είναι ακόμα μια απόδειξη της υψηλής ασφάλειας που προσφέρει η Bodycraft. Εάν και η μπάρα κλειδώνει με ένα απλό γύρισμα στους γάντζους τα Safety Spotters τα τοποθετείτε εσείς στο γάντζο που επιθυμείτε για να είστε σίγουροι ότι ακόμα και να πέσει η μπάρα γλιστρώντας σας από τα χέρια δεν θα σας τραυματίσει.

Ασφαλίστε με ένα γύρισμα

Ασφαλίστε την μπάρα σε ένα από τα 20 σημεία με ένα απλό γύρισμα της μπάρας. Έτσι θα μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι στην άσκηση ανησυχώντας λιγότερο και αυξάνοντας την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σας.

Full Body Trainer Option

Προστέστε το Full Body Trainer για απόλυτη εμπειρία του Bodycraft Jones Platinum. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η εταιρία BodyCraft® δημιουργήθηκε το 1994 με μια απλή αποστολή, να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται να πετύχουν τους στόχους τους στην ευεξία. Το πάθος της έγκειται:

Κάθε BODYCRAFT προϊόν δημιουργήθηκε για να εκπληροί όλους αυτούς τους στόχους

Κάθε μηχάνημα BodyCraft® είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει διασκέδαση και ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα – να σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας με κάθε προπόνηση. Προσφέρει μηχανήματα που θα βάζαμε και εμείς οι ίδιοι στο σπίτι μας.

Μπορεί το design της BodyCraft® να το έχουν αντιγράψει και άλλοι και να έχει γίνει το σύνηθες στην βιομηχανία του fitness, οι τεχνολογίες και οι ιδέες της όμως προστατεύονται από πατέντες.  Όταν αγοράζετε ένα BodyCraft®, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την ποιότητα του, ασχέτως του πόσο το χρησιμοποιείτε, καθώς έχουν φτιαχτεί για να κρατήσουν μια ζωή! Η BodyCraft® ΠΟΤΕ δεν θυσιάζει την ποιότητα για την τιμή. ΜΗΝ ξεγελαστείτε από φτηνές απομιμήσεις επειδή μόνο μοιάζουν – μόνο τα BodyCraft® έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν!

Προδιαγραφές προϊόντος Μηχάνημα Smith Bodycraft JONES PLATINUM

Διαστάσεις (cm)
137x215x213
Θέσεις Κλειδώματος
20
Χώρα Προέλευσης
ΤΑΙΒΑΝ
Βάρος (Kg)
190

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.