Ο κλωβός δύναμης στα ελληνικά ή Power Rack, Power Cage, Squat Cage, Squat Rack όπως είναι τα διάφορα ονόματα του στην παγκόσμια ορολογία του fitness, θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος κατά την εκτέλεση ασκήσεων με μπάρα. Η μεγάλη διαφορά με τα μηχανήματα Smith που θα δούμε παρακάτω είναι ότι στα Power Racks η μπάρα κινείται ελεύθερα και όχι σε σταθερή τροχιά, επιτρέποντας την φυσικότητα της κίνησης.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, το Power Rack έχει την απάντηση. Διαθέτει όλα τα στοιχεία που το κατατάσσουν στην νούμερο 1 επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για κάθε σοβαρό “Garage Gym”. Χάριν των πολλών επιλογών θέσεων απόθεσης της μπάρας ή την επιλογή θέσης των «J-Hooks» μπορείτε να φέρετε τον κλωβό στα μέτρα σας για να εκτελέσετε, πιέσεις στήθους, καθίσματα, άρσης θανάτου κλπ. Στις επιλογές των αξεσουάρ θα βρείτε τις ασφάλειες, οι οποίες μπαίνουν στο ύψος που επιθυμείτε μη επιτρέποντας στην μπάρα να πάει πιο κάτω από αυτό το σημείο.

Τα Smith Machine, όπως είπαμε και προηγουμένως, επιτρέπουν στην μπάρα να κινείται σε σταθερή τροχιά, εξαίρεση αποτελούν τα Smith της Bodycraft καθώς έχουν επιλογή για κίνηση 360ο μέσω του συστήματος Active Balance Bar. Η μονοδιάστατη κίνηση είναι ιδανική για χώρους όπως ξενοδοχεία που υπάρχει λιγότερη επίβλεψη, ή ακόμα και για γυμναστήρια για προπόνηση πιο αρχάριων. Με ένα «γύρισμα» της μπάρας, οι γάντζοι θα ασφαλίσουν σε μια από τις υποδοχές, απελευθερώνοντας τον χρήστη από το βάρος με ασφάλεια.

Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μια μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Power/Half Rack - Smith Machine

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.