Οικιακοί Διάδρομοι Γυμναστικής

Οι οικιακοί διάδρομοι γυμναστικής είναι αναδιπλούμενοι για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη αποθήκευση σε αντίθεση με τους επαγγελματικούς που είναι σταθεροί. Τα μοτέρ τους είναι μοτέρ DC συνήθως, δηλαδή μοτέρ συνεχούς ρεύματος. Αυτά τα μοτέρ είναι μικρότερα σε όγκο και πολύ ελαφρύτερα σε σύγκριση με τα μοτέρ των επαγγελματικών διαδρόμων που είναι μοτέρ εναλλασσόμενου ρεύματος (AC). Ένας καλός οικιακός διάδρομος γυμναστικής μπορεί να αντέξει καθημερινή συνεχόμενη χρήση περίπου 1 ώρα την ημέρα.

Οι διάδρομοι γυμναστικής διαφοροποιούνται με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Η ισχύς των οικιακών διαδρόμων ξεκινά από 1,25 ίππους και φτάνει μέχρι 4 ίππους.

Οι διάδρομοι χωρίζονται σε εκείνους που διαθέτουν μηχανική χειροκίνητη κλίση και ηλεκτρική κλίση. Οι πρώτοι αποτελούν πιο οικονομικές επιλογές ενώ οι δεύτεροι παρέχουν περισσότερες επιλογές σε προγράμματα.
Όσο μεγαλύτερος είναι ο ιμάντας τόσο πιο άνετο γίνεται το τρέξιμο, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει ο διαθέσιμος χώρος του μοτέρ για να χωρέσει ένα μεγαλύτερο. Το πλάτος ιμάντα ξεκινά από 42cm και φτάνει μέχρι 58cm.
Οι διάδρομοι ξεκινούν από όριο βάρους χρήστη 100kg και φτάνουν τα 180kg.


Με την εξέλιξη των τεχνολογιών, οι περισσότεροι διάδρομοι είναι πλέον συμβατοί με έξυπνες εφαρμογές, με τις οποίες ο χρήστης τρέχει μία διαδρομή βλέποντάς την από το tablet ή το κινητό του, ενώ ο διάδρομος ρυθμίζει την κλίση και την ταχύτητα ανάλογα με την διαδρομή.

Η Amila διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Service, με μία μεγάλη λίστα ανταλλακτικών διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει, διατηρώντας υψηλά την εμπειρία after sales.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 13

Διάδρομοι

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.