• Νέο
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 300X Γκρι

Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 300X Γκρι

115302
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
759,00 €
Στιβαρός σχεδιασμός - σταθερότητα ακόμα και σε ανώμαλα εδάφη. Η ποιότητα παιχνιδιού του εξωτερικού τραπεζιού Ping Pong θα καλύψει τους παίκτες όλων των επιπέδων
  • Χρώμα Γκρι
  • Χρήση Εξωτερικού Χώρου
  • Πάχος Παικτικής Επιφάνειας (mm) 5
  • Επιφάνεια Ρητίνη
  • Πόδια (mm) 38
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Ο στιβαρός σχεδιασμός και η σταθερότητα του τραπεζιού εξωτερικού χώρου 300X μπορούν να εκτιμηθούν με την πρώτη ματιά. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματά του. Η παικτική επιφάνεια προσφέρει εξαιρετική αναπήδηση για να ευχαριστήσει τους παίκτες όλων των επιπέδων. Το 300X μπορεί να προσαρμοστεί σε ελαφρώς ανώμαλο έδαφος με τα ρυθμιζόμενα πόδια του, ενώ το κεντρικό σύστημα ασφάλισης / απελευθέρωσης και τα δύο φρένα παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 300X Γκρι
Ποιότητα Παιχνιδιού
70%
Ασφάλεια
80%
Σταθερότητα
70%
Κινητικότητα
80%

Τοποθετήστε το τραπέζι στον χώρο σας

Δείτε τρισδιάστατη απεικόνιση του τραπεζιού ή σκανάρετε το QR με το κινητό σας για να το τοποθετήσετε στον χώρο σας *.

*Απαιτείται συμβατότητα με την τεχνολογία Augmented Reality

Για να μπορέσετε να δείτε το τραπέζι στον χώρο σας, σκανάρετε το QR με μια συσκευή κινητού, ή άν είστε από κινητό πατώντας την εικόνα. Προϋπόθεση συσκευή σας να είναι συμβατή με Google ARCore ή Apple ARKit

Χαρακτηριστικά και Εργονομία

Πτυσσόμενο και Ρυθμιζόμενο Δίχτυ

Μόλις ανοίξετε το τραπέζι σας, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να τεντώσετε το δίχτυ σας. Είναι γρήγορο και εύκολο να ελέγξετε το δίχτυ του τραπεζιού σας. “Καθαρό” και ακριβές, δεν θα χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου.

Θήκες Αξεσουάρ

Το τραπέζι της Cornilleau 300X διαθέτει εύχρηστες λύσεις αποθήκευσης για να μην χάνετε τα αξεσουάρ σας. Υπάρχουν ενσωματωμένες θήκες στα πλαϊνά πάνελ που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 ρακέτες και μπαλάκια.

Εύκολα Ρυθμιζόμενα Πόδια

Το τραπέζι εξωτερικού χώρου 300X είναι εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο σύστημα που διευκολύνει την προσαρμογή των ποδιών του. Απλώς γυρίστε τον επιλογέα για να ρυθμίσετε το τραπέζι σας στο σωστό επίπεδο.Δεν απαιτείται προσπάθεια! Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το τραπέζι, επειδή ο μηχανισμός δεν είναι άμεσα συνδεδεμένος στο πόδι ή σε άμεση επαφή με το πάτωμα. Απλό και αποτελεσματικό.

Μητρητής Σκορ

Ποιος θα είναι πρώτος που θα κερδίσει τους έντεκα πόντους και το παιχνίδι? Τώρα όλοι θα γνωρίζουν το σκορ! Αν δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε , απλώς ρίξτε τα κάτω από το τραπέζι.

Εμπειρία Παιξίματος

Καλή Ποιότητα Αναπήδησης

Η επιφάνεια παιξίματος του τραπεζιού 300X είναι από ρητίνη πάχους 5 χιλιοστών, η οποία προσφέρει καλή αναπήδηση (bounce) που είναι ιδανική για την καθημερινή χρήση. Παίξτε με φίλους ή οικογένεια, το τραπέζι ταιριάζει τόσο για αρχάριους όσο και πιο έμπειρους παίχτες.

Αντιθαμβωτική Επίστρωση

Για να απολαύσετε το παιχνίδι σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παίξετε στον ήλιο χωρίς να σας τυφλώνει το έντονο φως. Το φινίρισμα SOFTMAT που εφαρμόζεται στο τραπέζι 300Χ μειώνει την ένταση των ακτίνων του ήλιου τριπλάσια σε σύγκριση με ένα τραπέζι χωρίς επίστρωση.

Παχύ Πλαίσιο για να Διατηρεί το Πάνελ Ίσιο

Το πλαίσιο είναι το μεταλλικό μέρος που υποστηρίζει την επιφάνεια. Τα μεγαλύτερα πλαίσια διασφαλίζουν ότι το πάνελ σας θα παραμένει επίπεδο. Το πλαίσιο του 300X, όπως όλα τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της Cornilleau, είναι κατασκευασμένο από Aluzinc®, ένα ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα που αποτελείται από χάλυβα, αλουμίνιο και ψευδάργυρο, γνωστό για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα. Με ύψος 50 mm, το πλαίσιο του τραπεζιού 300X είναι αρκετά παχύ ώστε να εγγυάται σταθερό κράτημα.

Περιστρεφόμενα Πόδια

Δεν είναι όλοι οι κήποι σε τέλεια ομοιόμορφο έδαφος, αλλά το πινγκ πονγκ σας πρέπει να έχει επίπεδη επιφάνεια. Με τα περιστρεφόμενα τακάκια που βρίσκονται στο κάτω μέρος των ποδιών, το 300X προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δαπέδου. Ρυθμίστε το τραπέζι σας όπου θέλετε, χωρίς να υπονομεύσετε την ποιότητα του παιχνιδιού σας Γκαζόν, χώμα, χαλίκι, άμμος – ανεξάρτητα από το έδαφος, το τραπέζι σας “ξέρει” να προσαρμοστεί!

Ασφάλεια και Αντοχή

Υψηλής Αντοχής Υλικά

Ο συμπαγής πυρήνας της επιφάνειας του τραπεζιού είναι σχεδιασμένος να αντέχει ακόμα και τα πιο σκληρά τεστ. Καταιγίδα, χιόνι, υψηλές θερμοκρασίες - παραμένει το ίδιο κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Ακόμα παρουσιάζει αντοχή και σε σκληρή χρήση - χτυπήματα από ρακέτα και άλλες κρούσεις δεν θα αφήσουν σημάδι. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο 300X έχουν αντιδιαβρωτική επίστρωση και έχουν επιλεχθεί για την αντοχή τους. Για αυτό το λόγο το τραπέζι 300X όπως και όλα τα τραπέζια της Cornilleau έχουν 10 χρόνια εγγύηση

Μοναδικό Σύστημα Κλειδώματος

Το τραπέζι 300X διαθέτει 16 σημεία κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια τόσο στις θέσεις παιχνιδιού όσο και στην αποθήκευση. Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας πρώτου επιπέδου. Το τραπέζι ανοίγει και κλείνει χωρίς κόπο χρησιμοποιώντας την προσβάσιμη λαβή. Το 300X διαθέτει ένα πρόσθετο ενσωματωμένο χαρακτηριστικό ασφαλείας, κλειδώνει ξανά αυτόματα σε γωνία 65 μοιρών εάν η λαβή δεν κρατιέται ενώ το τραπέζι ξεδιπλώνεται.

Συμπαγές Τραπέζι - Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Το COMPACT TECHNOLOGY® σύστημα διπλώματος σχεδιασμένο από την Cornilleau μειώνει τον κίνδυνο να χάσει το τραπέζι την ισορροπία του. Επίσης αποτρέπει τα παιδιά από το να βρεθούν ανάμεσα στα 2 πάνελ, όταν αυτά βρίσκονται στην οριζόντια θέση αποθήκευσης, ενώ κάνει ευκολότερο  το άνοιγμα και το κλείσιμο του τραπεζιού. Όταν το τραπέζι είναι διπλωμένο, το σύστημα προσφέρει διπλό πλεονέκτημα, καθώς γίνεται λιγότερο ογκώδες από ένα απλό τραπέζι, και ο χειρισμός του είναι ευκολότερος.

Διπλά Φρένα

Ακόμα και σε μια πλαγιά, το τραπέζι σας θα παραμείνει τοποθετημένο ενώ παίζετε ή ενώ είναι διπλωμένο στη θέση αποθήκευσης. Όταν ενεργοποιήσετε τα δύο φρένα που είναι τοποθετημένα στο τραπέζι 300X, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει θέση ούτε ένα εκατοστό.

Φορητότητα

Υπερμεγέθης Διπλές Ρόδες

Μετακινείστε το τραπέζι όπου θέλετε και μεταφέρετε το παιχνίδι σε "ανεξερεύνητες" περιοχές. Οι διπλές υπερμεγέθης ρόδες στα τραπέζια της Cornilleau προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Περνάνε πάνω από εμπόδια εύκολα, κυλάνε στρωτά σε οποιαδήποτε επιφάνεια και είναι εξαιρετικά ευκίνητες. Αυτές οι μεγάλες ρόδες κάνουν το τραπέζι να ελίσσεται σταθερά σε δύσκολες καταστάσεις όπως στροφή σε απότομη γωνία για να βρεθεί στο χώρο που είναι να στηθεί.

Video Συναρμολόγησης

Παρακολουθείστε το Video Συναρμολόγησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Cornilleau και στήστε το τραπέζι εύκολα μόνοι σας.

Η Cornilleau ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1946 στο τμήμα Oise της Γαλλίας από τον Emile Cornilleau. Η κύρια ασχολία της εταιρίας ήταν ξυλουργικές κατασκευές με σκοπό να ξαναφτιαχτεί ότι χάλασε στον πόλεμο. Η μεγάλη αλλαγή στο Core Business έγινε 20 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1969, όταν και η καταναλωτική συνήθεια της μεταπολεμικής Γαλλίας ήταν στα πάνω της, και οι δραστηριότητες επέστρεφαν στην καθημερινότητα. Τότε ένα παριζιάνικο πολυκατάστημα, το BHV ζήτησε τον Μάϊο από την Cornilleau την κατασκευή 300 τραπεζιών Ping Pong. Η εταιρία τότε δεν διέθετε τον εξοπλισμό για την ανάληψη τέτοιων μεγάλων έργων εντός τέτοιου χρονοδιαγράμματος, όμως ο γιός του Emile, έπεισε τον πατέρα του να επενδύσουν όλες τους τις οικονομίες για να αγοράσουν τέτοιου είδους μηχανήματα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Και το στοίχημα βγήκε, η BHV ευχαριστημένη από συνεργασία παρήγγειλε και άλλα τραπέζια για τα επόμενα καταστήματα που θα άνοιγε! Αυτό ήταν ο μύθος της Cornilleau στην επιτραπέζια αντισφαίριση μόλις ξεκίναγε. Το πνεύμα που εγκαθίδρυσε ο Emile με τον γιο του στην εταιρία, υπάρχει ακόμα στους εργαζόμενους της Cornilleau, και αυτό μπορεί να το δει κανείς σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Το πνεύμα αυτό εδράζεται τόσο στην αξία των καινοτομιών  όσο και στις αξίες που δίνουν δύναμη στην εταιρία όπως, η αυθεντικότητα, η αρτιότητα, ευζωία και η καλή θέληση. Ένα βασικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ότι η παραγωγή της, ο σχεδιασμός της, το marketing καθώς και το after sales έχει μείνει συγκεντρωμένη στο αρχικό σημείο, στην Bonneuil-les-Eaux.

Προδιαγραφές προϊόντος Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 300X Γκρι

Χρώμα
Γκρι
Χρήση
Εξωτερικού Χώρου
Επιφάνεια
Ρητίνη
Πόδια (mm)
38
Αναδιπλούμενο
Ναι
Ρόδες
4 Διπλές Υπερμεγέθης 32x200mm με 2 Φρένα
Πλαίσιο (mm)
50
Δίχτυ
Περιλαμβάνεται
Κλείδωμα Ασφαλείας
DSI (16 σημείων)
Χώρα Προέλευσης
ΓΑΛΛΙΑ
Βάρος (Kg)
56
Θήκη Μπαλών
Ναι - 4 Μπαλάκια
Θήκη Ρακετών
Ναι - 4 Ρακέτες
Πάχος Παικτικής Επιφάνειας (mm)
5

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.