• Νέο
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου...
Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 100X Γκρι

Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 100X Γκρι

115300
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
590,00 €
Ένα προσιτό τραπέζι εξωτερικού χώρου, συμπαγές εύκολο στην κίνηση, ασφαλές στην κίνηση και τον χειρισμό. Μια ιδανική λύση για αυτούς που ψάχνουν ποιότητα, και τιμή
  • Χρώμα Γκρι
  • Χρήση Εξωτερικού Χώρου
  • Πάχος Παικτικής Επιφάνειας (mm) 4
  • Επιφάνεια Ρητίνη
  • Πόδια (mm) 25
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Καλή κατασκευή,και προσιτό, το τραπέζι εξωτερικού χώρου 100X επιτρέπει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τις χαρές του πινγκ-πονγκ. Είναι συμπαγές, εύκολο στην κίνηση με τους μεγάλους τροχούς του, απλό και ασφαλές στην αποθήκευση και το χειρισμό.Διαθέτει επίσης επιλογές αποθήκευσης για μπάλες και ρακέτες.

Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 100X Γκρι
Ποιότητα Παιχνιδιού
40%
Ασφάλεια
70%
Σταθερότητα
50%
Κινητικότητα
80%

Τοποθετήστε το τραπέζι στον χώρο σας

Δείτε τρισδιάστατη απεικόνιση του τραπεζιού ή σκανάρετε το QR με το κινητό σας για να το τοποθετήσετε στον χώρο σας *.

*Απαιτείται συμβατότητα με την τεχνολογία Augmented Reality

Για να μπορέσετε να δείτε το τραπέζι στον χώρο σας, σκανάρετε το QR με μια συσκευή κινητού, ή άν είστε από κινητό πατώντας την εικόνα. Προϋπόθεση συσκευή σας να είναι συμβατή με Google ARCore ή Apple ARKit

Χαρακτηριστικά και Εργονομία

Πτυσσόμενο και Ρυθμιζόμενο Δίχτυ

Μόλις ανοίξετε το τραπέζι σας, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να τεντώσετε το δίχτυ σας. Είναι γρήγορο και εύκολο να ελέγξετε το δίχτυ του τραπεζιού σας. “Καθαρό” και ακριβές, δεν θα χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου.

Θήκες Αξεσουάρ

Το τραπέζι της Cornilleau 100X διαθέτει εύχρηστες λύσεις αποθήκευσης για να μην χάνετε τα αξεσουάρ σας. Υπάρχουν ενσωματωμένες θήκες στα πλαϊνά πάνελ που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 ρακέτες και 4 μπαλάκια.

Εύκολα Ρυθμιζόμενα Πόδια

Η ρύθμιση του ύψους του τραπεζιού της Cornilleau 100X γίνεται πολύ απλά στρίβωντας το κάτω μέρος του ποδιού. Αυτή η απλή μέθοδος θα σιγουρέψει την σταθερότητα αλλά και την ευθυγράμμηση του τραπεζιού.

Αντιανακλαστική Επίστρωση

Για να απολαύσετε το παιχνίδι σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παίξετε στον ήλιο χωρίς να σας τυφλώνει το έντονο φως. Το φινίρισμα SOFTMAT που εφαρμόζεται στο τραπέζι 100Χ μειώνει την ένταση των ακτίνων του ήλιου τριπλάσια σε σύγκριση με ένα τραπέζι χωρίς επίστρωση.

Παχύ Πλαίσιο για να Διατηρεί το Πάνελ Ίσιο

Το πλαίσιο είναι το μεταλλικό μέρος που υποστηρίζει την επιφάνεια. Τα μεγαλύτερα πλαίσια διασφαλίζουν ότι το πάνελ σας θα παραμένει επίπεδο. Το πλαίσιο του 100X, όπως όλα τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της Cornilleau, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα που αποτελείται από χάλυβα, αλουμίνιο και ψευδάργυρο, γνωστό για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα. Με ύψος 40 mm, το πλαίσιο του τραπεζιού 100X είναι αρκετά παχύ ώστε να εγγυάται σταθερό κράτημα.

Καλή Ποιότητα Αναπήδησης

Η επιφάνεια παιξίματος του τραπεζιού 100X είναι από ρητίνη πάχους 4 χιλιοστών, η οποία προσφέρει καλή αναπήδηση (bounce) που είναι ιδανική για την καθημερινή χρήση. Παίξτε με φίλους ή οικογένεια, το τραπέζι ταιριάζει τόσο για αρχάριους όσο και πιο έμπειρους παίχτες.

Ασφάλεια και Αντοχή

Υψηλής Αντοχής Υλικά

Ο συμπαγής πυρήνας της επιφάνειας του τραπεζιού είναι σχεδιασμένος να αντέχει ακόμα και τα πιο σκληρά τεστ. Καταιγίδα, χιόνι, υψηλές θερμοκρασίες - παραμένει το ίδιο κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Ακόμα παρουσιάζει αντοχή και σε σκληρή χρήση - χτυπήματα από ρακέτα και άλλες κρούσεις δεν θα αφήσουν σημάδι. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο 100X έχουν αντιδιαβρωτική επίστρωση και έχουν επιλεχθεί για την αντοχή τους. Για αυτό το λόγο το τραπέζι 100X όπως και όλα τα τραπέζια της Cornilleau έχουν 10 χρόνια εγγύηση

Ασφαλές Σύστημα Κλειδώματος

Το τραπέζι 100X έχει σύστημα 8 σημείων κλειδώματος για να είναι σύμφωνο με ισχύοντα πρότυπα. Αυτό το σύστημα εγγυάται ότι τα 2 πάνελ θα μείνουν απόλυτα οριζόντια στην θέση παιχνιδιού και απόλυτα κατακόρυφα στην θέση αποθήκευσης. Για να το ενεργοποιήσετε απλώς πατήστε τα κουμπιά στις πλευρές του τραπεζιού.

Συμπαγές Τραπέζι - Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Το COMPACT TECHNOLOGY® σύστημα διπλώματος σχεδιασμένο από την Cornilleau μειώνει τον κίνδυνο να χάσει την ισορροπία του το τραπέζι. Επίσης αποτρέπει τα παιδιά από το να βρεθούν ανάμεσα στα 2 πάνελ, όταν αυτά βρίσκονται στην οριζόντια θέση αποθήκευσης, ενώ κάνει ευκολότερο  το άνοιγμα και το κλείσιμο του τραπεζιού. Όταν το τραπέζι είναι διπλωμένο, το σύστημα προσφέρει διπλό πλεονέκτημα, καθώς γίνεται λιγότερο ογκώδες από ένα απλό τραπέζι, και ο χειρισμός του είναι ευκολότερος.

Φορητότητα

Υπερμεγέθης Διπλές Ρόδες

Μετακινείστε το τραπέζι όπου θέλετε και μεταφέρετε το παιχνίδι σε "ανεξερεύνητες" περιοχές. Οι διπλές υπερμεγέθης ρόδες στα τραπέζια της Cornilleau προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Περνάνε πάνω από εμπόδια εύκολα, κυλάνε στρωτά σε οποιαδήποτε επιφάνεια και είναι εξαιρετικά ευκίνητες. Αυτές οι μεγάλες ρόδες κάνουν το τραπέζι να ελίσσεται σταθερά σε δύσκολες καταστάσεις όπως στροφή σε απότομη γωνία για να βρεθεί στο χώρο που είναι να στηθεί.

Video Συναρμολόγησης

Παρακολουθείστε το Video Συναρμολόγησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Cornilleau και στήστε το τραπέζι εύκολα μόνοι σας.

Η Cornilleau ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1946 στο τμήμα Oise της Γαλλίας από τον Emile Cornilleau. Η κύρια ασχολία της εταιρίας ήταν ξυλουργικές κατασκευές με σκοπό να ξαναφτιαχτεί ότι χάλασε στον πόλεμο. Η μεγάλη αλλαγή στο Core Business έγινε 20 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1969, όταν και η καταναλωτική συνήθεια της μεταπολεμικής Γαλλίας ήταν στα πάνω της, και οι δραστηριότητες επέστρεφαν στην καθημερινότητα. Τότε ένα παριζιάνικο πολυκατάστημα, το BHV ζήτησε τον Μάϊο από την Cornilleau την κατασκευή 300 τραπεζιών Ping Pong. Η εταιρία τότε δεν διέθετε τον εξοπλισμό για την ανάληψη τέτοιων μεγάλων έργων εντός τέτοιου χρονοδιαγράμματος, όμως ο γιός του Emile, έπεισε τον πατέρα του να επενδύσουν όλες τους τις οικονομίες για να αγοράσουν τέτοιου είδους μηχανήματα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Και το στοίχημα βγήκε, η BHV ευχαριστημένη από συνεργασία παρήγγειλε και άλλα τραπέζια για τα επόμενα καταστήματα που θα άνοιγε! Αυτό ήταν ο μύθος της Cornilleau στην επιτραπέζια αντισφαίριση μόλις ξεκίναγε. Το πνεύμα που εγκαθίδρυσε ο Emile με τον γιο του στην εταιρία, υπάρχει ακόμα στους εργαζόμενους της Cornilleau, και αυτό μπορεί να το δει κανείς σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Το πνεύμα αυτό εδράζεται τόσο στην αξία των καινοτομιών  όσο και στις αξίες που δίνουν δύναμη στην εταιρία όπως, η αυθεντικότητα, η αρτιότητα, ευζωία και η καλή θέληση. Ένα βασικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ότι η παραγωγή της, ο σχεδιασμός της, το marketing καθώς και το after sales έχει μείνει συγκεντρωμένη στο αρχικό σημείο, στην Bonneuil-les-Eaux.

Προδιαγραφές προϊόντος Τραπέζι Πινγκ Πονγκ Εξωτερικού Χώρου Cornilleau 100X Γκρι

Χρώμα
Γκρι
Χρήση
Εξωτερικού Χώρου
Επιφάνεια
Ρητίνη
Πόδια (mm)
25
Αναδιπλούμενο
Ναι
Ρόδες
4 Διπλές Υπερμεγέθης 32x200mm με 2 Φρένα
Πλαίσιο (mm)
40
Δίχτυ
Περιλαμβάνεται
Κλείδωμα Ασφαλείας
Ναι - Push' n Lock (8 σημείων)
Χώρα Προέλευσης
ΓΑΛΛΙΑ
Βάρος (Kg)
47
Θήκη Μπαλών
Ναι - 4 Μπαλάκια
Θήκη Ρακετών
Ναι - 2 Ρακέτες
Πάχος Παικτικής Επιφάνειας (mm)
4

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.