• Νέο
Speed Rope AMILA PowerSlim SL
Speed Rope AMILA PowerSlim SL
Speed Rope AMILA PowerSlim SL
Speed Rope AMILA PowerSlim SL
Speed Rope AMILA PowerSlim SL
Speed Rope AMILA PowerSlim SL

Speed Rope AMILA PowerSlim SL

84578
Προϊόν σε απόθεμα
16,90 €
Speed Rope από την AMILA με υψηλής ποιότητας ρουλεμάν, λαβή αλουμινίου και το σύστημα μεταβολής μήκους SmartLock
  • Διαστάσεις (cm) 14x1,8
  • Λαβή Αλουμινίου
  • Ταχύτητα Μεγάλη
  • Βαρίδια Οχι
  • Μετρητής Οχι
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 14x1,8
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το Speed Rope AMILA PowerSlim SL, είναι ένα από τα καλύτερα σχοινάκια ταχύτητας που μπορείτε να βρείτε. Λαβή αλουμινίου, υψηλής ποιότητας ρουλεμάν και το σύστημα Smart Lock για εύκολη ρύθμιση μήκους σύρματος, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει

Speed Rope AMILA PowerSlim SL

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Speed Rope AMILA PowerSlim SL

Διαστάσεις (cm)
14x1,8
Λαβή
Αλουμινίου
Μετρητής
Οχι
Ταχύτητα
Μεγάλη
Βαρίδια
Οχι
Υλικό Σχοινιού
Σύρμα
Διαστάσεις Σχοινιού (cm)
300x0,26
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.