• Νέο
Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός...
Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός...
Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός...
Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός...
Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός AMILA AX1036

Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός AMILA AX1036

93704
Προϊόν σε απόθεμα
459,90 €
Ρυθμιζόμενος πάγκος πίεσης στήθους, με επιλογή κλίσης
  • Τύπος Αρσης Βαρών
  • Διαστάσεις Πάγκου (cm) 1540x125x147
  • Σειρά AX
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο πάγκος πιέσεων AX1036 από την AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικός για Fitness Studio και χώρους Personal Training. Διαθέτει πλήρης ρύθμιση πλάτης και μαλακά μαξιλάρια.

Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός AMILA AX1036

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Πάγκος Άρσης Βαρών Επαγγελματικός AMILA AX1036

Τύπος
Αρσης Βαρών
Διαστάσεις Πάγκου (cm)
1540x125x147
Σειρά
AX
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.