• Νέο
Ρυθμιζόμενος Πάγκος Ραχιαίων AMILA...
Ρυθμιζόμενος Πάγκος Ραχιαίων AMILA AX1025

Ρυθμιζόμενος Πάγκος Ραχιαίων AMILA AX1025

93702
Προϊόν σε απόθεμα
319,90 €
Ρυθμιζόμενος πάγκος ραχιαίων ημιεπαγγελματικής χρήσης από την AMILA
  • Τύπος Ραχιαίων
  • Αντοχή (Kg) 250
  • Βάρος Πάγκου (Kg) 33
  • Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών Ναι
  • Πάχος Μαξιλαριού (cm) 6
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Ο πάγκος ραχιαίων AX1025 από την AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικός για Fitness Studio και χώρους Personal Training. Διαθέτει πλήρη ρύθμιση θέσης και μαλακά μαξιλάρια.

Ρυθμιζόμενος Πάγκος Ραχιαίων AMILA AX1025

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Ρυθμιζόμενος Πάγκος Ραχιαίων AMILA AX1025

Τύπος
Ραχιαίων
Αντοχή (Kg)
250
Πάχος Μαξιλαριού (cm)
6
Πάχος Σωλήνα (mm)
60x2
Βάρος Πάγκου (Kg)
33
Διαστάσεις Πάγκου (cm)
150x93x96
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών
Ναι

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.