• Νέο
Μπαλάκια Ping Pong Butterfly Training...
Μπαλάκια Ping Pong Butterfly Training 40+ 6 Τεμάχια Λευκά

Μπαλάκια Ping Pong Butterfly Training 40+ 6 Τεμάχια Λευκά

97254
Προϊόν σε απόθεμα
4,90 €
Μπαλάκια Ping Pong 6αδα σε κουτάκι κατάλληλα για προπόνηση
  • Επίπεδο Training
  • ITTF Approved Οχι
  • Υλικό PVC
  • Χρώμα Λευκό
  • Συσκευασία (τμχ.) 6
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Μπαλάκια Ping Pong από την εταιρία Butterfly σε λευκό χρώμα. Κατάλληλα για εκπαίδευση αρχαρίων και για χομπίστες.

Μπαλάκια Ping Pong Butterfly Training 40+ 6 Τεμάχια Λευκά

Στις 19 Δεκεμβρίου του 1950, ο Hikosuke Tamasu ίδρυσε την Tamasu Co., Ltd στην μικρή πόλη της Yanai, στην Ιαπωνία. Αυτή ήταν η αρχή μιας εταιρίας σχεδόν μοναδικής στο είδος της, στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ο ιδρυτής της εταιρίας Tamasu ήταν γνωστός διεθνής αθλητής της Ιαπωνίας εκείνη την περίοδο, ολοκληρώνοντας το όνειρο ζωής που είχε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα, ενώ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκανε την Butterfly την κορυφαία εταιρία σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργικότητα, αντοχή και η προ υπάρχουσα τεχνική γνώση έφεραν την επιτυχία. Ξανά και ξανά ο Hungary_Tamasu_70th_small.pngκύριος Tamasuέψαχνε για νέες προκλήσεις να εξιδανικεύσει τις τεχνικές, με την χρήση πρωτοποριακών υλικών. «Κάθε παίχτης είναι διαφορετικός. Καθένας έχεις τις δεξιότητες και τις αδυναμίες του. Προσφέροντας ξεχωριστό υλικό παιξίματος ήθελα να βοηθήσω τους παίχτες σωστά από την αρχή, δίνοντας έμφαση στην μοναδικότητα», περιγράφει την φιλοσοφία της εταιρίας.

Το μεγάλο άλμα έγινε το 1960 και 1962 όταν παρουσιάστηκαν τα Butterfly ALLROUND D13 και TEMPEST D 13. Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο, ήταν η παρουσίαση του SRIVER το 1967, το οποίο είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα λάστιχα παγκοσμίως. Με το λανσάρισμα του BRYCE το 2000 μια νέα γενιά λάστιχων έγινε γνωστή. Η καινούργια ενσωμάτωση είναι  η τεχνολογία High Tension. Ακόμα και αν αυτό το λάστιχο έχει κερδίσει πάνω από 30 παγκόσμια πρωταθλήματα, συνέχει βελτιώνεται, ώστε να μπορεί να συμβαδίζει με τις αλλαές του παιχνιδιού. Μια από τις τελευταίες πρωτοπορίες της Butterfly λέγεται Spring Sponge. Το μυστικό της, έγκειται στην μοναδική τεχνολογία του σφουγγαριού, που παρουσιάστηκε στην σειρά Tenergy το 2008

Από το 1983 η Butterfly διατηρεί το δικό της κέντρο προπόνησης, έρευνας και τεχνολογίας στο Τόκιο, στο οποίο συνεργάζονται υψηλής ειδίκευσης επιστήμονες μαζί με διεθνούς φήμης παίχτες και προπονητές για την ανάπτυξη νέων ρακετών και λάστιχων. Εδώ και πολλά χρόνια οι ρακέτες και τα λάστιχα χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους παίχτες στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Το νέο κέντρο της Butterfly άνοιξε στην Tokorazawa τον Απρίλιο του 2006. Εκεί, ερευνητές μπορούν να δουλέψουν κάτω από τις ιδανικές συνθήκες χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα λάστιχα και τα σφουγγάρια προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε αγοράς και νέες τεχνολογίες ανακαλύπτονται και παρουσιάζονται.

Ο κύριος Tamasu είχε πειστεί ότι το πινκγ-πονγκ τον κρατάει νέο και σε φόρμα. «Το πινκγ-πονγκ είναι ένα άθλημα για όλη μας την ζωή και ιδανικό για τους μεγάλους ανθρώπους» προσθέτει. Αυτή την ιδεολογία την μοιραζόταν με την διοίκηση, μαζί με τον CEO Shunsaku Yamada (Από το 2005), ο οποίος το έχει κάνει μότο σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν στο σύνολο του κόσμου η Butterfly έχει παρουσία. Η φιλία και η ειρήνη σημαίνουν πολλά για τον κύριο Tamasu λόγω της φρικτής εμπειρίας του WWII, ενώ επίτηδες διάλεξε το όνομα BUTTERFLY (σ.σ. Πεταλούδα) γιατί αυτό σημαίνει ειρήνη, άνοιξη και χαρά.

Η Tamasu Butterfly Ευρώπης ιδρύθηκε στην Moers στην Γερμανία το 1973. Έκτοτε συνεισφέρει στην παγκόσμια φήμη της εταιρίας. Το δίκτυο της Butterfly είναι μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη. Το παράρτημα της Γερμανίας δημιουργεί και δικές του σειρές, συμπεριλαμβανομένου του ρουχισμού, εξοπλισμού, τραπεζιών και άλλων ειδών που πωλούνται παγκοσμίως. Με τα κεντρικά γραφεία στην Moers να είναι ο μοχλός της Butterfly στην Ευρώπη για 44 χρόνια, η εταιρία δημιούργησε το νέο της σπίτι στην Krefeld-Fichtenhain.

Δύο από τους πιο νέους φέρελπις Ευρωπαίους παίχτες, Timo Boll και Michael Maze, έχουν χρόνιBoll_Zhang_Mizutani_Kopie.pngα συμβόλαιο με την Butterfly. Πολλοί ευρωπαίοι προπονητές θα στηρίξουν την προσπάθεια εύρεσης νέων ταλαντούχων παιχτών για την Butterfly. Η φιλοδοξία της εταιρίας είναι να ξανακερδίσει την κορυφή επικεντρώνοντας στους νέους παίχτες. Ένας από τους παίχτες που στηρίζονται και οδηγούν το άθλημα παγκόσμια είναι και ο δικός μας Παναγιώτης Γκιόνης.

Τα λάστιχα και οι ρακέτες είναι τα κύρια προϊόντα της εταιρίας. Αλλά δεν έχει μόνο αυτά, καθώς έχει υφάσματα, αξεσουάρ, τραπέζια και πολλά άλλα. Η Butterfly προσφέρει ένα ευρύ προϊοντικό φάσμα υψηλής ποιότητας. “Quality and service come first” (Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση έρχονται πρώτα) είναι το μότο της Butterfly

Προδιαγραφές προϊόντος Μπαλάκια Ping Pong Butterfly Training 40+ 6 Τεμάχια Λευκά

Υλικό
PVC
Χρώμα
Λευκό
Επίπεδο
Training
ITTF Approved
Οχι
Συσκευασία (τμχ.)
6
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.