• Νέο
Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA AX1037
Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA AX1037

Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA AX1037

93707
Προϊόν σε απόθεμα
394,90 €
Μονόζυγο / Δίζυγο με πολλαπλές λαβές και λαβές για κάμψεις
  • Διαστάσεις Οργάνου (cm) 158x125x211
  • Έλξεις Ναι
  • Κάμψεις Ναι
  • Βυθίσεις Ναι
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το μονόζυγο-δίζυγο AMILA AX1037 AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικό για Fitness Studio και χώρους Personal Training. Διαθέτει μονόζυγο με πολλαπλές λαβές, καθώς και λαβές κάμψεων.

Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA AX1037

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA AX1037

Διαστάσεις Οργάνου (cm)
158x125x211
Έλξεις
Ναι
Κάμψεις
Ναι
Βυθίσεις
Ναι
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.