• Νέο
Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AMILA AX1030
Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AMILA AX1030

Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AMILA AX1030

93703
Προϊόν σε απόθεμα
569,90 €
Μηχάνημα Leg Curl από την AMILA, ελευθέρων βαρών, με δυνατότητα φόρτωσης δισκών Φ28 ή Φ50
  • Σειρά AX
  • Πάχος Σωλήνα (mm) 70x50x2/60x2
  • Διαστάσεις Οργάνου (cm) 160x127x128
  • Εκτάσεις Ποδιών Ναι
  • Πλακάτ Ασκήσεων Οχι
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με μια ματιά!

Το μηχάνημα εκτάσεων ποδιών από την AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικό για μικρά στούντιο και χώρους Personal Training. Ανήκει στην οικογένεια των plated loaded μηχανημάτων, δηλαδή δεν περιλαμβάνει πλάκες βαρών, αλλά ο χρήστης φορτώνει τις υποδοχές με δίσκους διαμέτρου Ø28 ή Ø50mm.

Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AMILA AX1030

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Μηχάνημα Εκτάσεων Ποδιών AMILA AX1030

Πάχος Σωλήνα (mm)
70x50x2/60x2
Διαστάσεις Οργάνου (cm)
160x127x128
Σειρά
AX
Εκτάσεις Ποδιών
Ναι
Πλακάτ Ασκήσεων
Οχι
Ρύθμιση Καθίσματος
Ναι
Μαξιλάρια (cm)
6
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος Οργάνου (Kg)
50

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.