• Νέο
Γάντζος Carabiner Hook ABS Μαύρο
Γάντζος Carabiner Hook ABS Μαύρο

Γάντζος Carabiner Hook ABS Μαύρο

95350
Προϊόν σε απόθεμα
1,10 €
Γάντζος κατάλληλος για τοποθέτηση αντικειμένων σε γιλέκο, σακίδιο ή ζώνη
  • Είδος Τσάντα
  • Υλικό ABS
  • Διαστάσεις (cm) 8,3x5,5
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
  • Βάρος (Kg) 0,02
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 8,3x5,5
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Τοποθετήστε το αντικείμενο που επιθυμείτε πάνω στην τσάντα σας ή στο σακίδιο ή στην ζώνη σας, με την βοήθεια του Carabiner Hook. Υψηλής ποιότητας πλαστικό ABS, σε μαύρο χρώμα.

Γάντζος Carabiner Hook ABS Μαύρο

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Γάντζος Carabiner Hook ABS Μαύρο

Υλικό
ABS
Διαστάσεις (cm)
8,3x5,5
Είδος
Τσάντα
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
0,02

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.