• Νέο
Θήκη Μπουκαλιού Χακί AMILA Tactical
Θήκη Μπουκαλιού Χακί AMILA Tactical
Θήκη Μπουκαλιού Χακί AMILA Tactical

Θήκη Μπουκαλιού Χακί AMILA Tactical

95352
Προϊόν σε απόθεμα
13,50 €
Θήκη μπουκαλιού ιδανική για την τσάντα Tactical ή οποιοδήποτε προϊόν διαθέτει σύστημα MOLLE
  • Είδος Τσάντα
  • Υλικό Nylon 1000D
  • Διαστάσεις (cm) 24x9
  • Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
  • Βάρος (Kg) 0,1
Διαστάσεις προϊόντος (cm): 24x9
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνδυάστε το με

Με μια ματιά!

Η θήκη μπουκαλιού από την AMILA με σύστημα MOLLE είναι μια απαραίτητη προσθήκη στις τσάντες στρατιωτικού τύπου, ή σε οποιαδήποτε τσάντα έχει το συγκεκριμένο σύστημα πρόσδεσης. Το μέγεθος είναι ιδανικό και μπορεί να τοποθετηθεί άνετα ένα μπουκάλι 1,5L. Φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά για αντοχή στο χρόνο.

Θήκη Μπουκαλιού Χακί AMILA Tactical

Η AMILA είναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

Όραμα & Ονομασία

Η λέξη AMILA περικλείει την έννοια του συναγωνισμού και εκφράζει τη βούληση της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Ε. (κάτοχο του brand AMILA) για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τοποθετηθεί διττά, στο επιχειρείν και το προϊόν καθαυτό, ως βοήθημα εκγύμνασης.

Η AMILA εισήγαγε πρώτη την έννοια της στενής συνεργασίας με επαγγελματίες γυμναστές και αθλητές, σχεδιάζοντας, προσαρμόζοντας και υλοποιώντας τις ανάγκες τους από κοινού αλλά και προωθώντας τη δουλειά τους μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα. Έως σήμερα παραμένει η μόνη επωνυμία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εξοπλισμού και αξεσουάρ γυμναστικής εμπνευσμένο από το σχετικό όραμα και επενδύει συνεχώς σε αυτό.

 

Προδιαγραφές προϊόντος Θήκη Μπουκαλιού Χακί AMILA Tactical

Υλικό
Nylon 1000D
Διαστάσεις (cm)
24x9
Είδος
Τσάντα
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
0,1

Προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.